Już poszła do Ciebie.
Piżmaka666 kolekcja polskich wafli knajpianych.
Collapse
X
-
Wassup007 dziękuję jeszcze raz i powyższy wafel opisuje jako:
39)Sheraton Poznań Hotel
Lokalizacja:ul. Bukowska 3/9 Poznań„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Wacek masz rację.To sieciówka ze swoimi filiami w polskich Sheratonach.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
[QUOTE=waclaw67;917299]Witam,witam.
Co się z Tobą dzieje ? Z kolekcją też ??
A czy taką masz ?
Witam Kolegów.
Ze względu na duże zainteresowanie wymianą lub kupnem tejże podstawki,
uprzejmie informuję że sprawa i temat jest już nieaktualny.
Pozdrawiam
Wacek
Comment
-
-
Wywołany do tablicy proszę o nie umieszczanie w tym temacie ofert z waflami ponieważ burzy to trochę przejrzystość tego tematu.Wszystkich oferujących jakąś tekturę knajpianą zapraszam na PW.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Tak więc wafel z postu #44 traktuję jako:
43)Piwiarnia PORTER
Lokalizacja: Kraków ul.Szlak 16„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment