Pytanie - kolekcja,spis.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Frees10
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 2

Pytanie - kolekcja,spis.

Witam.
    Jestem nowy nie tylko na forum, ale i w kolekcjonerstwie.
    Przez dwa tygodnie udało mi się uzbierać 64 kapsle.
    Kiedyś znalazłem kolekcję, a raczej spis kapsli z podziałem na kraje, było to w formie tabeli, gdzie po lewej było zdjęcie kapsla, po środku bodajże nazwa browaru a po prawej strona internetowa browaru.
    Znalazłem tylko tą stronę www.breweriesontheweb.com, ale chodzi mi coś innego.
    Byłby ktoś tak miły i podał tą stronę? Jeśli oczywiście ktoś wie.
    Pozdrawiam.
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3607

bottlecaps.de?
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• Frees10
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.08
      • 2

Zapomniałem dodać - to polska strona.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
        ART
        Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
        2024-10-12, 20:15
      • borewicz79
        Winchester Faktoria
        borewicz79
        Witam szanownych forumowiczów
        Jestem tu nowy i przepraszam jeśli zaśmiecam ale nie znalazłem działu szukam piwa. Czy w/w piwo Winchester z browaru Faktoria jest jeszcze do kupienia? Podejrzewam, że nie ale ich strona pokazuje, że tak tylko cos czuję że nie jest aktualizowana.
        2023-09-15, 16:14
      • ART
        Olomouc, Ztracená 4, Muž přes palubu!
        ART
        Idąc z rynku w stronę Muzeum Umeni (gdzie facet wisi na gzymsie ) mamy mały sklep z kraftem. Ceny strzelają obecnie w kosmos. np. Polskie plastry zaj-zauery za 200 CK puszka

Ale można coś wyhaczyć np. z Clock, Raven, Opice, ja znalazłem dla siebie petka z Lazenskeho Pivovaru...
        2022-11-25, 10:14
      • bastion
        Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
        bastion
        Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
        Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
        2022-02-01, 22:22
      • bastion
        Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
        bastion
        Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
        2021-11-22, 19:17
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...