Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
Wyświetlenie odpowiedzi
Moja kolekcja birofiliów
Collapse
X
-
A nawiasem zapomniałem o albumie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziNie śpieszy mi się do tego . Chcę jeszcze bezproblemowo powiększać kolekcję, bo później może być problem....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziCzemu? Trzeba kobietę przyzwyczaić do hobby wcześniej. Nim stanie się Twoją żoną. Daje efekty. Nie ukrywać pasji jak to robiło paru kolegów. Teraz płaczą że nie mogą jechać na giełdę, nie mogą sobie czegoś kupić itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziNo akurat moja "druga połowa" zna moją pasję, wie ile wydaję i na co, w Żywcu na festiwalu ze mną w tym roku była. A nawet dostałem od niej 2 butelki (Stoszowice i Bielsko z porcelanką)Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
-
Dziś kolejna aktualizacja albumów:
- 02. Collection (dodałem zdjęcia z Panem Cielenkiewiczem (byłym dyr. bielskiego browaru) z fragmentem jego kolekcji kufli)
- Beskidenbrauerei Saybusch Buchhaltung (sukcesywne uzupełnianie o skany całego zestawu 175 dokumentów)
Last edited by zeko; 2011-11-08, 21:04.
Comment
-
-
-
-
-
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bottiglia Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że kilka sztuk Ci przybyło, niemniej wielu popularniejszych wzorów nadal Ci brakuje. Cała radość z przychodzących sztuk wciąż przed Tobą powodzenia!
Comment
-
Comment