1000 piw do końca życia...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mafar
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1262

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedzi
    ....markowych browarów po najtańsze regionalne .....
    Co miałeś na myśli ? Jakie są markowe browary ?
    Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Comment

• Krzych15
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.10
      • 596

Ja mam już zaliczonych 2443 piw z 88 państw - a gdzie tam koniec świata.
      krzych
      Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Chłopie, co za tytuł - już myślałam, że niedługo umierasz Może chociaż zmień postanowienie na 10 tysięcy
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• waldekpl1
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2011.07
          • 39

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedzi
          Co miałeś na myśli ? Jakie są markowe browary ?
          Mam na myśli piwa które mają uznaną renomę w danym kraju.

Comment

• waldekpl1
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2011.07
            • 39

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Chłopie, co za tytuł - już myślałam, że niedługo umierasz Może chociaż zmień postanowienie na 10 tysięcy
            Trochę mnie ilość wystraszyła więc skromnie 1000 przyjąłem chociaż jak patrzę na Wasze osiągnięcia to po po prostu jestem tu nikim , Marusia także na ten czas zostaje przy tej ilości.

Comment

• Jowit
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2011.07
              • 12

Trochę mnie ilość wystraszyła więc skromnie 1000 przyjąłem chociaż jak patrzę na Wasze osiągnięcia to po po prostu jestem tu nikim , Marusia także na ten czas zostaje przy tej ilości.
              Tak w sumie to nieźle to sobie wymyśliłeś żeby kolekcjonować zdjęcia wypitych piw.Nie będziesz miał problemu z miejscem na zbiór

Comment

• waldekpl1
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2011.07
                • 39

Początkowo nie sprawiało problemu jednak potem po interwencji mojej ukochanej pozbyłem się butelek musiałem przyjąć inny sposób archiwizowania wypitych piw.
                Dziś w menu na sobotę :
                - Obolon premium
                - Svyturys
                - Kiper
                - Zubr gold
                - Obolon białe

Comment

• Noriusz81
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2008.11
                  • 388

Życzę powodzenia! Ja od 3 lat spijam wszelakie marki piw: i te polskie, i zagraniczne, i amerykańskie (cytując pewnego klasyka ). Do tysiąca brakuje mi niecałe 30 egzemplarzy... Już zastanawiam się czym by uwieńczyć ten sukces ;P Jednak tysiąc to tylko przystanek przed dalszą, nieznaną drogą, czasem usłaną różami, a czasem wyboistą i kamienną ;D Popieram propozycję Latarnika - postaraj się wypić 1000 dobrych piw
                  Pzdr!
                  Krzysiek
                  Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
                  Liczba kapsli z piw, które wypiłem:
                  2286 ze 162 krajów
                  Noriuszowe piwa - zdobyte kraje

Comment

• waldekpl1
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2011.07
                    • 39

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Noriusz81 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Życzę powodzenia! Ja od 3 lat spijam wszelakie marki piw: i te polskie, i zagraniczne, i amerykańskie (cytując pewnego klasyka ). Do tysiąca brakuje mi niecałe 30 egzemplarzy... Już zastanawiam się czym by uwieńczyć ten sukces ;P Jednak tysiąc to tylko przystanek przed dalszą, nieznaną drogą, czasem usłaną różami, a czasem wyboistą i kamienną ;D Popieram propozycję Latarnika - postaraj się wypić 1000 dobrych piw
                    Pzdr!
                    Krzysiek
                    Póki co szukam źródeł w Krakowie gdzie mogę zaopatrzyć się w trunki z różnych stron świata dzięki stronie browar.biz udało mi się jedno namierzyć

Comment

• waldekpl1
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2011.07
                      • 39

Wczoraj w menu:
                      Utenos porter
                      Dziś
                      Kirin ichiban

Powiem szczerze mile zaskoczył mnie litewski porter piękne mahoniowe barwy , smak może nie na tyle wyrazisty co nasze portery ale i tak myślę że było warto.
                      Pozdrawiam

Comment

• waldekpl1
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2011.07
                        • 39

Dziś:
                        Radeberger
                        Peroni

Comment

• Latarnik
                          Premium Lamplighter
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2004.06
                          • 5030

Jak nacisniesz w prawym gornym rogu Brodacza w okularach, pojawia sie opcja Podpis/sygnaturka.
                          Tam mozesz wpisac ilosc aktualnie wypitych piw albo ile Ci brakuje do 1000-ca, i bedzie to widoczne pod wszystkimi Twoimi postami.

P.S.
                          Dzis to szalu smakowego nie miales
                          5450 kapsli z wypitych piw
                          874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                          "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                          https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                          Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                          https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• waldekpl1
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2011.07
                            • 39

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
                            Jak nacisniesz w prawym gornym rogu Brodacza w okularach, pojawia sie opcja Podpis/sygnaturka.
                            Tam mozesz wpisac ilosc aktualnie wypitych piw albo ile Ci brakuje do 1000-ca, i bedzie to widoczne pod wszystkimi Twoimi postami.

P.S.
                            Dzis to szalu smakowego nie miales
                            Dokładnie masz rację nic specjalnego Polowania dalej trwają aktualnie przeczesuję półki w poszukiwaniu smaków ze Szkocji oraz Meksyku. Piwo jakie mam na celowniku to hmm Cobra rozlewane bodajże w Indiach chociaż nie wiem czy to aktualne, dawno temu polecone do tej pory nie zasmakowane.
                            Dziś zakupiłem nową książkę Piwa Świata w której może znajdę coś interesującego.
                            Last edited by waldekpl1; 2011-08-04, 21:52.

Comment

• grochal122
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2009.03
                              • 102

Dziś zakupiłem nową książkę Piwa Świata w której może znajdę coś interesującego.
                              To moze zainwestujesz tez w Encyklopedie Piwa pt."Browar.Biz"?Tu jest wiecej,niz w jednej marnej ksiazce z hipermarketu

Comment

• genea
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2006.02
                                • 1515

Piwo jakie mam na celowniku to hmm Cobra rozlewane bodajże w Indiach chociaż nie wiem czy to aktualne, dawno temu polecone do tej pory nie zasmakowane.
                                O ile dobrze się orientuję, to Cobra dostępna w Polsce pochodzi z UK.

Spojrzałem w swój dziennik piwny i Cobrę faktycznie mam zapisaną w UK.
                                Last edited by genea; 2011-08-05, 22:08.
                                Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
                                Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
                                Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Przetwarzanie...
                                X