Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1
Wyświetlenie odpowiedzi
1000 piw do końca życia...
Collapse
X
-
Chłopie, co za tytuł - już myślałam, że niedługo umierasz Może chociaż zmień postanowienie na 10 tysięcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziCo miałeś na myśli ? Jakie są markowe browary ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziChłopie, co za tytuł - już myślałam, że niedługo umierasz Może chociaż zmień postanowienie na 10 tysięcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedziTrochę mnie ilość wystraszyła więc skromnie 1000 przyjąłem chociaż jak patrzę na Wasze osiągnięcia to po po prostu jestem tu nikim , Marusia także na ten czas zostaje przy tej ilości.
Comment
-
-
Początkowo nie sprawiało problemu jednak potem po interwencji mojej ukochanej pozbyłem się butelek musiałem przyjąć inny sposób archiwizowania wypitych piw.
Dziś w menu na sobotę :
- Obolon premium
- Svyturys
- Kiper
- Zubr gold
- Obolon białe
Comment
-
-
Życzę powodzenia! Ja od 3 lat spijam wszelakie marki piw: i te polskie, i zagraniczne, i amerykańskie (cytując pewnego klasyka ). Do tysiąca brakuje mi niecałe 30 egzemplarzy... Już zastanawiam się czym by uwieńczyć ten sukces ;P Jednak tysiąc to tylko przystanek przed dalszą, nieznaną drogą, czasem usłaną różami, a czasem wyboistą i kamienną ;D Popieram propozycję Latarnika - postaraj się wypić 1000 dobrych piw
Pzdr!
KrzysiekLiczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Noriusz81 Wyświetlenie odpowiedziŻyczę powodzenia! Ja od 3 lat spijam wszelakie marki piw: i te polskie, i zagraniczne, i amerykańskie (cytując pewnego klasyka ). Do tysiąca brakuje mi niecałe 30 egzemplarzy... Już zastanawiam się czym by uwieńczyć ten sukces ;P Jednak tysiąc to tylko przystanek przed dalszą, nieznaną drogą, czasem usłaną różami, a czasem wyboistą i kamienną ;D Popieram propozycję Latarnika - postaraj się wypić 1000 dobrych piw
Pzdr!
Krzysiek
Comment
-
-
Jak nacisniesz w prawym gornym rogu Brodacza w okularach, pojawia sie opcja Podpis/sygnaturka.
Tam mozesz wpisac ilosc aktualnie wypitych piw albo ile Ci brakuje do 1000-ca, i bedzie to widoczne pod wszystkimi Twoimi postami.
P.S.
Dzis to szalu smakowego nie miales5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziJak nacisniesz w prawym gornym rogu Brodacza w okularach, pojawia sie opcja Podpis/sygnaturka.
Tam mozesz wpisac ilosc aktualnie wypitych piw albo ile Ci brakuje do 1000-ca, i bedzie to widoczne pod wszystkimi Twoimi postami.
P.S.
Dzis to szalu smakowego nie miales
Dziś zakupiłem nową książkę Piwa Świata w której może znajdę coś interesującego.Last edited by waldekpl1; 2011-08-04, 21:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedziDziś zakupiłem nową książkę Piwa Świata w której może znajdę coś interesującego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedziPiwo jakie mam na celowniku to hmm Cobra rozlewane bodajże w Indiach chociaż nie wiem czy to aktualne, dawno temu polecone do tej pory nie zasmakowane.
Spojrzałem w swój dziennik piwny i Cobrę faktycznie mam zapisaną w UK.Last edited by genea; 2011-08-05, 22:08.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment