1000 piw do końca życia...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waldekpl1
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.07
    • 39

Dziś w menu:

Celtyckie
    Browar Witnica

Przede wszystkim nabrało mnie interesujące opakowanie, szybko rzuca się w oczy błękitna etykietka na tle ciemnego piwa. Wrażenia wzrokowe szybko się zepsuły gdy z piany po kilku minutach pozostało kilka pływających bąbelków.
    Smak karmelowy za słodki , brak wyrazistego "dymku" palonego ziarna (ostatnio wyjątkowo mi palone trafiały to akurat zepsuło passę), producent zapewnia bogaty bukiet smakowy , dla mnie bukiet owszem ale colo- kawowy.
    Wysycenie dla mnie wbrew opiniom za małe.
    Zapach mówi co innego , smak swoje...
    Podsumowując trafiłem wypiłem było mineło , piwa polecać nie będę.
    Ocena 3,2
    Last edited by waldekpl1; 2011-09-14, 17:35.

Comment

• GaryFisher
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.10
      • 739

Kurde jak jakieś 4 lata przestałem z kalendarzy/piwnych dzienników przepisywać do zeszytu miałem ponad 1200, muszę chyba remanent zrobić bo mogło się spokojnie ze 2000piw z kilkudziesięciu krajów nazbierać... ale gdzie mi do sibarha.
      Powodzenia w piwnych podbojach
      Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem

Comment

• waldekpl1
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2011.07
        • 39

Sokół83 chyba nie będę tak szybki jak Ty w 6 lat , dopiero 156 piwo aktualnie łagodzi moje podniebienie jest to Black Hope, niech ta przyjemność trwa nawet 12 lat byle do celu pozdrawiam serdecznie piwosze

Comment

• Horse1963
          • 2009.06
          • 547

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedzi
          Sokół83 chyba nie będę tak szybki jak Ty w 6 lat , dopiero 156 piwo aktualnie łagodzi moje podniebienie jest to Black Hope, niech ta przyjemność trwa nawet 12 lat byle do celu pozdrawiam serdecznie piwosze
          Wynik nie rewelacyjny.156 różnych piw w ponad 2 lata.
          Obyś tylko dożył do tego 1000.

Comment

• Horse1963
            • 2009.06
            • 547

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedzi
            Jestem ciekaw jaki masz aktualnie wynik ?
            6 miesięcy minęło.
            Dobiłeś do 200

Comment

Przetwarzanie...
            X