Teraz już wiem, ale kiedy robiłem galerię, była to wielka niewiadoma. Niezwłocznie zmienię.
Beerkowa kolekcja szkieł (i nie tylko)
Collapse
X
-
-
Bardzo fajny album stworzyłeś. Wszystko jest ekstra uporządkowane, a pomysł, żeby w miniaturach umieścić same loga browarów, a nie całe szklanki stwarza "fajny klimat".
Pozdrawiam!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Dzisiaj mija dokłądnie trzy lata od mojej rejestracji na forum. Napisałem wtedy tak
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziNa stare lata zachciało mi się kolekcjonować birofilia - z uwagi na brak miejsca staram sie zbierać szkła tylko polskie. Na chwilę obecną mam ich coś około 150. ...
Comment
-
-
Dzisiaj w mojej galerii utworzyłem nowy album - BROWARY DOMOWE. Mam w nim już aż dwa szkła. W związku z tym zwracam się do piwowarów domowych, którzy w swojej działalności browarowej "dorobili się" własnego szkła - chętnie powiększę tą część mojego zbioru, więc jeżeli ktoś może sprzedać lub podarowac mi takie szkło, z radością je przygarnę.
Comment
-
-
Comment
-
-
szkoda ze nie wiedziałem że szukasz - byłem niedawno w Płocku to bym zapytał, jak do lipca nie zdobędziesz to prawdopodobnie będe tam ponowniezbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj w mojej galerii utworzyłem nowy album - BROWARY DOMOWE. Mam w nim już aż dwa szkła. W związku z tym zwracam się do piwowarów domowych, którzy w swojej działalności browarowej "dorobili się" własnego szkła - chętnie powiększę tą część mojego zbioru, więc jeżeli ktoś może sprzedać lub podarowac mi takie szkło, z radością je przygarnę.
Comment
-
-
Comment
-
-
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy w Kościerzynie mają szkło firmowe i czy można je tam kupić ? Na ich stronie www nie mogę nic znależć.
Comment
-
-
mają swoje szkło, jak tam byłem to niestety nie dało się kupić/otrzymać (byłem w godzinach porannych i była czynna tylko część restauracyjna)zbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Comment
-
-
OK, dzięki. A co to było za szkło?
Comment
-
-
To już czwarty rok na forum. Stan kolekcji na dzisiaj to 877 szkieł polskich i trochę zagranicy,których nie liczę do kolekcji, ale to tylko jako ciekawostki i ewentualnie na wymianę. Wielkie dzięki dla tych, którzy w różny sposób przyczynili się do powiększania mojego zbioru.
Dzisiaj rocznicowo wychylę Dobry Wieczór z Pinty.
Poszukiwania na dzisiaj :
- snifter z browaru Olimp /ten pierwszy/
- Tyskie Ryżowe
- kielich z Sulewskiego
Gdyby ktoś miał na zbyciu, to proszę o kontakt na PW.
Inne poszukiwane przeze mnie szkła w moim profilu.
pozdrawiam wszystkich
Comment
-
Comment