Mam pytanko do kolekcjonerów piwnych gadżetów.W czym trzymacie reklamowe długopisy i zapalniczki.Macie jakieś sposoby mocowania?
Długopisy,zapalniczki browarniane
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jak w temacie sprzedam polskie tace browarniane z okresu PRL. Większość tac ma z tyłu nalepiony niewidoczny od przodu haczyk do powieszenia.
Sprzedaję na sztuki. Cena stała za sztukę. Najlepiej na PW.
Leżajsk - 4 różne wzory:
- https://www.browar.biz/kolekcjone...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...-
Channel: Czechy
-
-
Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...-
Channel: Czechy
-
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorcówrestauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment