Nie podobno, a na pewno.
Pamiętam czasy kiedy takie klucze z otwieraczem były popularne (lata siedemdziesiąte ubiegłego wieku).
Jeszcze jedno zastosowanie takiego kombajnu to łyżka do butów.
Ostatnia zmiana dokonana przez kibi; 2012-08-05, 11:50.
A tu kolejne "dziwadło"-otwieracz,klucz oczkowy "18",a na drugim końcu klucz do otwierania okien (drewniane ramy starego typu,na fotce nie widać kwadratowego "oczka")
Według mnie po prostu ma odwrócony uchwyt, świadczy o tym choćby nawa Pilsner Urquell, która powinna być powinna być na stronie zewnętrznej
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
Nazwa Staropramen tytule wątku nie oznacza, że piwo warzone jest w Pradze, bo ostrawski browar z tego co wiem cały czas warzy piwo, tylko że na opakowaniach jest napisane, że producentem jest Staropramen na praskim Smichowie. Nonsens...
Comment