Spasowanie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wiesiek
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.12
    • 38

Spasowanie

Witam,
    Informuję, że z dniem dzisiejszym zakończyłem długoletnią historię mojego kolecjonowania polskich podstawek.
    Pozbyłem się całego zbioru, nie mam nic sensownego na wymianę, oddanie czy sprzedaż.
    Życzę innych kolekcjonorom lepszej wytrwałości.
    wiesiuńcia

Related Topics

Collapse

• majorrush
    prośba o identyfikację kufla
    majorrush
    Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
    2024-02-26, 22:21
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
    bastion
    Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
    Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
    Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
    2023-09-12, 20:15
  • Pancernik
    Pabianice, Łaska 74, Loft 74
    Pancernik
    Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
    Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
    Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
    Dla starych ziomali...
    2022-06-26, 17:55
  • pebejot
    USA, Nowy Jork, 15E 7th Street, McSorley's Old Ale House
    pebejot
    Będąc na Manhattanie koniecznie trzeba odwiedzić najstarszy pub w Nowym Jorku, działający od 168 lat.
    McSorley's Old Ale House znajduje się w pobliżu stacji metra Astor Pl zielonych linii 4 i 6.

Jest to pub w Irlandzkim stylu, co już u progu zwiastuje witryna.
    Wchodząc...
    2022-03-11, 15:48
  • bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...