Gdzie w Warszawie piwa z Widawy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Horse1963
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.06
    • 547

Gdzie w Warszawie piwa z Widawy

Jak w temacie. Gdzie dostanę piwka w butelce, ewentualnie gdzie ostatnio było. Moze jeszcze gdzieś jest ?
  • legart
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2012.06
    • 914

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963
    Jak w temacie. Gdzie dostanę piwka w butelce, ewentualnie gdzie ostatnio było. Moze jeszcze gdzieś jest ?
    Półtora tygodnia temu widziałem w Piwonii (al. Ken 50). Zdaje się że zarówno beczkowe jak i butelkowe bywa w Po Drugiej Stronie Lustra na Jagiellońskiej.
    Ostatnia zmiana dokonana przez legart; 2012-12-27, 14:18.

Comment

• MLT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.12
      • 1049

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart
      Półtora tygodnia temu widziałem w Piwonii (al. Ken 50). Zdaje się że zarówno beczkowe jak i butelkowe bywa w Po Drugiej Stronie Lustra na Jagiellońskiej.
      Na Jagiellońskiej przed świetami widzialem kilka butelek Kawki.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
        ART
        Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
        2023-06-18, 15:10
      • Serokomlak
        Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
        Serokomlak
        Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
        2024-09-26, 19:20
      • darekd
        Celestial Beerworks, Jerzy
        darekd
        Browar z Dallas w Teksasie.

Piwo opisane jako "A fine polish Lager"

5% alk.
        Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka

Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...
        2025-02-05, 02:24
      • waclaw67
        Podstawka.Gdzie jej miejsce
        waclaw67
        Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
        Nigdzie nie mogę jej znaleźć.
        2022-01-09, 15:12
      • wrwawa
        Gdzie można w Warszawie zrobić dziurę w garnku nierdzewka?
        wrwawa
        Cześć,
        kupuję garnek nierdzewkę i planuję założyć kranik. Niestety sam nie potrafię zrobić otworu w garnku pod kranik. Możecie polecić miejsce w Warszawie gdzie można to dobrze zrobić za odpłatą?

Kranik będę przekładał z kociołka lidl a kupuję coś takiego: https://www.olx.pl/o...
        2017-04-05, 15:09
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...