Jak w temacie. Gdzie dostanę piwka w butelce, ewentualnie gdzie ostatnio było. Moze jeszcze gdzieś jest ?
Gdzie w Warszawie piwa z Widawy
Collapse
X
-
Półtora tygodnia temu widziałem w Piwonii (al. Ken 50). Zdaje się że zarówno beczkowe jak i butelkowe bywa w Po Drugiej Stronie Lustra na Jagiellońskiej.Ostatnia zmiana dokonana przez legart; 2012-12-27, 14:18. -
Comment
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
-
Channel: Islandia
2024-09-26, 19:20 -
-
Browar z Dallas w Teksasie.
Piwo opisane jako "A fine polish Lager"
5% alk.
Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka
Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...-
Channel: USA
2025-02-05, 02:24 -
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cześć,
kupuję garnek nierdzewkę i planuję założyć kranik. Niestety sam nie potrafię zrobić otworu w garnku pod kranik. Możecie polecić miejsce w Warszawie gdzie można to dobrze zrobić za odpłatą?
Kranik będę przekładał z kociołka lidl a kupuję coś takiego: https://www.olx.pl/o...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment