Mocny full.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • RufusIII
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.09
    • 3

Mocny full.

Witam.
    Mam następujący problem.
    Poszukuję piwa "Mocny Full" podobnego jak w Kiepskich. Wiem że produkowano je około roku 2000 ale wycofano. Mam jednak nadzieję że gdzieś te piwo można kupić lub od kogoś odkupić.
    Przekopuję internet w poszukiwaniu tego piwka i dotarłem tutaj. Mam nadzieję że ktoś miał by jakiś pomysł gdzie ewentualnie szukać tego trunku.
    Ostatnia zmiana dokonana przez RufusIII; 2013-09-04, 21:50.
  • WojciechT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2546

Za Wikipedią:

Po emisji serialu przez krótki czas piwo o takiej nazwie było dostępne w sprzedaży, zostało jednak wycofane z powodu naruszenia przez producenta piwa praw autorskich należących do autorów serialu (produkowane było przez Browar Kiper w Piotrkowie Trybunalskim).
    Wydrukuj na papierze samoprzylepnym napis "Mocny Full", naklej na puszkę Kenigera albo Fasbera i efekt będzie ten sam.

Comment

• RufusIII
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.09
      • 3

Nie chodzi o naklejkę a oryginalną puchę najlepiej z trunkiem w środku. Oczywiście poszukuje tego nie do picia a w celach kolekcjonerskich że tak się wyrażę.

Samą puszkę widziałem gdzieś na aukcji do kupienia jednak mam większe ambicje co do tej marki.

Comment

• kloss
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 2526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RufusIII
        Samą puszkę widziałem gdzieś na aukcji do kupienia jednak mam większe ambicje co do tej marki.
        Prawdopodobieństwo trafienia pełnej puszki wydaje mi się bliskie zeru - chyba tylko przez przypadek, bo wątpię by ktoś zostawił sobie to celowo.

Comment

• RufusIII
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2013.09
          • 3

Hmm a zna ktoś może sposób zamknięcia puszki tak aby wyglądała na nieruszoną?

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
            Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
            Serokomlak
            Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
            Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
            2024-11-03, 01:56
          • AaLeX
            Głubczyce, Rycerskie jasne pełne
            AaLeX
            Piwo do nabycia w sieci Dino. Alkohol 5,6%, innych danych brak. Cena 2,80zł za puszkę. Kolor ciemne złoto, klarowny. Piana obfita, jak zawsze w Głubczycach. Zapach dziwny, metaliczno-słodowy. Smak, no cóż, bardzo specyficzny. Na początek mocny metal, w tle wyraźne nuty kwasowo-goryczkowe. Dziwne,...
            2024-01-04, 12:59
          • Serokomlak
            Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
            Serokomlak
            W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
            2024-09-28, 23:39
          • Javox
            Perła, Janosik Mocny
            Javox
            Strong lubelski z alko 7.0%

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
            Lacing - sporo.
            Gaz - średni.
            Barwa - złoty bursztyn.
            Aromat - estry owocowe.
            Smak - słodko, estry owocowe lagerowe, lekka goryczka.

Słabo ...
            2024-11-12, 19:15
          • darekd
            2023.09.02 - Ksawerów k. Łodzi (Browar Ziemia Obiecana) - DOZO Fest 2023
            darekd
            Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów

Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...
            2023-08-29, 16:08
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...