Piwo Widzewiak w łódzkiej Strefie Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.08
    • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedzi
    A instalacje za setki tys. zł planują jako dekorację lokalu?
    A czemu nie - wszak to już sieciówka, ponoć powiązana z większym (czytaj bardziej globalnym) kapitałem...

Czego się nie robi w myśl "historycznej" zasady - "ciemny lud to kupi"...
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedzi
      A instalacje za setki tys. zł planują jako dekorację lokalu?
      Czy za setki, to nie wiem - pierwszy piwowar w warszawskim GdB wspominał, że instalacja jest słaba. Poza tym jak napisałem, one były używane, ale najwyraźniej nie zaspokajały potrzeb lokali. Wiem że w Warszawie na początku nie wyrabiali się z produkcją, zwłaszcza pszenicy.

Comment

• wlodizw
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.03
        • 8

Dowiedziałem się tyle, że gość co ma hurtownię piwa na Ch (nie będę rzucał nazwiskami, bo nie ma sensu) i zlecił jakiemuś browarowi aby zrobili mu piwko. Ciekawe jest to, że nie ma żadnych informacji co to jest Browar Centralny.
        Attached Files

Comment

• wlodizw
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.03
          • 8

Chciałbym podkreślić, że te rozmazane litery to nie moja wina. Robione dobrym aparatem a nie telefonem. To te etykiety są tak "wspaniale" wydrukowane. Przegrzebałem tych trunków sporo w sklepie i wybrałem najlepsza etykietę do zdjęcia.

Comment

• awtard
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2009.12
            • 186

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wlodizw Wyświetlenie odpowiedzi
            Dowiedziałem się tyle, że gość co ma hurtownię piwa na Ch (nie będę rzucał nazwiskami, bo nie ma sensu) i zlecił jakiemuś browarowi aby zrobili mu piwko. Ciekawe jest to, że nie ma żadnych informacji co to jest Browar Centralny.
            Niestety kolego masz złe informacje. Gość, który ma nazwisko na Ch i jest właścicielem wspomnianej hurtowni absolutnie nie ma nic wspólnego z hurtownią Browar Centralny. Browar Centralny jest nowym graczem na rynku łódzkim więc kto ma wiedzieć ten wie kto jest jej właścicielem i tyle. Nie moja to sprawa, ale rozgłaszanie plotek w necie nijak ma się do rzeczywistości.
            Notabene Browar Centralny niebawem ma wypuścić przynajmniej takie są plany swoje piwo według swojej receptury. Jak na razie nie jestem w stanie podać konkretnej daty kiedy na rynku pojawi się zupełnie nowe piwo. Trwają rozmowy z jednym z browarów na temat jego wydzierżawienia...
            Last edited by awtard; 2013-10-15, 15:04. Powód: stylistyka i pomyłka
            Łódź ul. Kruczkowskiego 22, poniedziałek - niedziela 9.00 - 23.00
            Filia Łódź ul. Bartoka 43, poniedzialek - sobota 7.00 - 22.00, niedziela 9.00 - 22.00
            Serdecznie zapraszamy do naszych sklepów
            http://www.facebook.com/strefapiwagael
            nasze motto:
            " żeby poczuć smak piwa należy wypić co najmniej 3 piwa "

Comment

• wlodizw
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2011.03
              • 8

Ja dowiedziałem się takich informacji w sklepie. Pani, która jest ekspedientką na tyle na ile wiedziała mogła mi powiedzieć. Skoro wiesz lepiej i jesteś sprzedawcą tego jakże wyśmienitego napitku czemu nie udzielisz dokładnych informacji? Po co zabawa w tajemnice? Wstyd się przyznać???
              Last edited by wlodizw; 2013-10-15, 15:26.

Comment

• awtard
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2009.12
                • 186

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wlodizw Wyświetlenie odpowiedzi
                Ja dowiedziałem się takich informacji w sklepie. Pani, która jest ekspedientką na tyle na ile wiedziała mogła mi powiedzieć. Skoro wiesz lepiej i jesteś sprzedawcą tego tego jakże wyśmienitego napitku czemu nie udzielisz dokładnych informacji? Po co zabawa w tajemnice? Wstyd się przyznać???
                Właśnie w taki sposób powstają plotki, pani coś tam wiedziała, coś usłyszała i przekazała dalej co oczywiście mija się z prawdą.
                Czego mam się wstydzić kolego? Nie rozumiem twojego pytania.
                Po dzisiejszej rozmowie z właścicielem BC dowiedziałem się, że w odpowiednim czasie on bądź Stowarzyszenie Kibiców udzieli informacji.
                Ja takich wiadomości nie mogę udzielić. Od tego jest właściciel i SK.
                Jedne jest pewne, będzie mała zmiana na tylnej etykiecie i pojawi się informacja, w którym browarze jest warzone piwo.
                Mam nadzieję, że zaspokoiłem twoją ciekawość aczkolwiek wiem, że ta odpowiedź do końca cię nie satysfakcjonuje.
                Pozdrawiam
                Łódź ul. Kruczkowskiego 22, poniedziałek - niedziela 9.00 - 23.00
                Filia Łódź ul. Bartoka 43, poniedzialek - sobota 7.00 - 22.00, niedziela 9.00 - 22.00
                Serdecznie zapraszamy do naszych sklepów
                http://www.facebook.com/strefapiwagael
                nasze motto:
                " żeby poczuć smak piwa należy wypić co najmniej 3 piwa "

Comment

• Myszon007
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2007.02
                  • 1208

Wg moich informatorów piwo pochodzi z Browaru Zodiak.
                  ♪♫

Comment

• darek99
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.04
                    • 2147

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika awtard Wyświetlenie odpowiedzi
                    Browar Centralny jest nowym graczem na rynku łódzkim.
                    Notabene Browar Centralny niebawem ma wypuścić przynajmniej takie są plany swoje piwo według swojej receptury. Jak na razie nie jestem w stanie podać konkretnej daty kiedy na rynku pojawi się zupełnie nowe piwo. Trwają rozmowy z jednym z browarów na temat jego wydzierżawienia...
                    Dobry start na rynku to podstawa, później to już będzie z górki
                    Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                    Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                    skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                    Epikur z Samos.

Comment

• emes
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 4275

Pewnie to kibic Legii robi to piwo, chce wykończyć Widzew

Comment

• wlodizw
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2011.03
                        • 8

Dziwi mnie takie podejście do tematu.... wiem kto ale nie powiem...
                        Jak widać po komentach nikt nie wie co za przedsiębiorstwo kryje się pod tajemniczą nazwą "Browar Centralny".
                        Dlaczego od razu nie podpisać się pod produktem?
                        Ktoś wypuścił piwko i jak zda egzamin to się przyzna a jak okaże się niewypałem to przemilczy, że to on zrobił i zniknie z półek.
                        Ja swoją opinię wyraziłem na temat tego cudeńka. Jestem kibicem Widzewa od urodzenia i nie pisałem zgryźliwie. Pisałem tak jak odczułem. Ciekawe kto jeszcze pił i podzieli się wrażeniami?

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika awtard Wyświetlenie odpowiedzi
                          kto ma wiedzieć ten wie
                          KMWTW, osoby decyzyjne i kumate nie będą się tłumaczyć piwnym nethoolsom i pikolom z jakiegoś tam forum.

Comment

• Piwoteka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2008.04
                            • 1209

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                            KMWTW, osoby decyzyjne i kumate nie będą się tłumaczyć piwnym nethoolsom i pikolom z jakiegoś tam forum.
                            Nie ma co płakać, administracja browar.bizu ma chyba sprawdzone dane, bo jest już wątek dla tego piwa:
                            Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)

Tak jak się spodziewałem (po cenie i tragicznej etykiecie): Zodiak...
                            Piwoteka
                            Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
                            www.piwoteka.pl
                            Sklep Piwoteki na Facebooku
                            Piwoteka Narodowa na Facebooku
                            Piwoteka Narodowa na G+
                            Дед Мороз (Dziadek Mróz)
                            Browar Piwoteka

Comment

• Myszon007
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2007.02
                              • 1208

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedzi
                              A nie po unikalnym smaku?
                              ♪♫

Comment

• Pendragon
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedzi
                                Nie ma co płakać, administracja browar.bizu ma chyba sprawdzone dane, bo jest już wątek dla tego piwa:
                                Administracja bazowała na wpisach w tym wątku oraz na fakcie, że Zodiaka ma w portfolio piwo z 5.8% alkoholu. Skąd niby miałaby mieć inne dane, skoro to taka tajemnica?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
                                X