Piwo Widzewiak w łódzkiej Strefie Piwa
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Czy za setki, to nie wiem - pierwszy piwowar w warszawskim GdB wspominał, że instalacja jest słaba. Poza tym jak napisałem, one były używane, ale najwyraźniej nie zaspokajały potrzeb lokali. Wiem że w Warszawie na początku nie wyrabiali się z produkcją, zwłaszcza pszenicy.Comment
-
Comment
-
Chciałbym podkreślić, że te rozmazane litery to nie moja wina. Robione dobrym aparatem a nie telefonem. To te etykiety są tak "wspaniale" wydrukowane. Przegrzebałem tych trunków sporo w sklepie i wybrałem najlepsza etykietę do zdjęcia.Comment
-
Notabene Browar Centralny niebawem ma wypuścić przynajmniej takie są plany swoje piwo według swojej receptury. Jak na razie nie jestem w stanie podać konkretnej daty kiedy na rynku pojawi się zupełnie nowe piwo. Trwają rozmowy z jednym z browarów na temat jego wydzierżawienia...Łódź ul. Kruczkowskiego 22, poniedziałek - niedziela 9.00 - 23.00
Filia Łódź ul. Bartoka 43, poniedzialek - sobota 7.00 - 22.00, niedziela 9.00 - 22.00
Serdecznie zapraszamy do naszych sklepów
http://www.facebook.com/strefapiwagael
nasze motto:
" żeby poczuć smak piwa należy wypić co najmniej 3 piwa "Comment
-
Ja dowiedziałem się takich informacji w sklepie. Pani, która jest ekspedientką na tyle na ile wiedziała mogła mi powiedzieć. Skoro wiesz lepiej i jesteś sprzedawcą tego jakże wyśmienitego napitku czemu nie udzielisz dokładnych informacji? Po co zabawa w tajemnice? Wstyd się przyznać???Ostatnia zmiana dokonana przez wlodizw; 2013-10-15, 15:26.Comment
-
Ja dowiedziałem się takich informacji w sklepie. Pani, która jest ekspedientką na tyle na ile wiedziała mogła mi powiedzieć. Skoro wiesz lepiej i jesteś sprzedawcą tego tego jakże wyśmienitego napitku czemu nie udzielisz dokładnych informacji? Po co zabawa w tajemnice? Wstyd się przyznać???
Czego mam się wstydzić kolego? Nie rozumiem twojego pytania.
Po dzisiejszej rozmowie z właścicielem BC dowiedziałem się, że w odpowiednim czasie on bądź Stowarzyszenie Kibiców udzieli informacji.
Ja takich wiadomości nie mogę udzielić. Od tego jest właściciel i SK.
Jedne jest pewne, będzie mała zmiana na tylnej etykiecie i pojawi się informacja, w którym browarze jest warzone piwo.
Mam nadzieję, że zaspokoiłem twoją ciekawość aczkolwiek wiem, że ta odpowiedź do końca cię nie satysfakcjonuje.
PozdrawiamŁódź ul. Kruczkowskiego 22, poniedziałek - niedziela 9.00 - 23.00
Filia Łódź ul. Bartoka 43, poniedzialek - sobota 7.00 - 22.00, niedziela 9.00 - 22.00
Serdecznie zapraszamy do naszych sklepów
http://www.facebook.com/strefapiwagael
nasze motto:
" żeby poczuć smak piwa należy wypić co najmniej 3 piwa "Comment
-
Browar Centralny jest nowym graczem na rynku łódzkim.
Notabene Browar Centralny niebawem ma wypuścić przynajmniej takie są plany swoje piwo według swojej receptury. Jak na razie nie jestem w stanie podać konkretnej daty kiedy na rynku pojawi się zupełnie nowe piwo. Trwają rozmowy z jednym z browarów na temat jego wydzierżawienia...Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Dziwi mnie takie podejście do tematu.... wiem kto ale nie powiem...
Jak widać po komentach nikt nie wie co za przedsiębiorstwo kryje się pod tajemniczą nazwą "Browar Centralny".
Dlaczego od razu nie podpisać się pod produktem?
Ktoś wypuścił piwko i jak zda egzamin to się przyzna a jak okaże się niewypałem to przemilczy, że to on zrobił i zniknie z półek.
Ja swoją opinię wyraziłem na temat tego cudeńka. Jestem kibicem Widzewa od urodzenia i nie pisałem zgryźliwie. Pisałem tak jak odczułem. Ciekawe kto jeszcze pił i podzieli się wrażeniami?Comment
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
Administracja bazowała na wpisach w tym wątku oraz na fakcie, że Zodiaka ma w portfolio piwo z 5.8% alkoholu. Skąd niby miałaby mieć inne dane, skoro to taka tajemnica?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment