Słowacki Raj

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Pancernik
    Egidius, Jantár 13°
    Pancernik
    Piwo ma być rzekomo polotmave, a w rzeczywistości jest złote nasycone, prawie klarowne.
    Piana białokremowa, drobna, dość wysoka i trwała. Zapach... ...dziwne owocowy.
    Piwo jest lekko mdłe, słodowe z delikatnym akcentem chmielu, w sumie... jakby lekko nieświeże?
    Nagazowanie...
    2019-09-19, 08:23
  • Pancernik
    Egidius, 11° Svetlá Medová
    Pancernik
    Miodowe piwo z browaru św. Idziego w Popradzie ma złotą, nasyconą barwę, jest zamglone.
    Piana, drobna, wysoka i trwała piana.
    Pachnie bardziej owocami albo landrynkami niż miodem, ten miodowy aromat robi jakieś takie sztuczne wrażenie.
    Miód głuszy wszelkie inne doznania...
    2019-09-19, 08:03
  • Warzywo
    Słowackiego 25, Coyote Drink Bar
    Warzywo
    Lokal pierwotnie przez wiele lat mieścił się na pietrze DH Merkury i miał tam świetny taras i brackie. Do tego świetną lokalną atmosferę.
    Niestety został stamtąd wyrzucony a na jego miejsce powstała kolejna hipstersko-słoikowa pretensjonalna thai food czy coś takiego.
    Na...
    2017-09-27, 08:32
  • Rzeszowiak
    Rzeszów, Słowackiego 16, Browar Manufaktura
    Rzeszowiak
    Nowy browar restauracyjny w Rzeszowie. Zlokalizowany w nieco podupadłym centrum handlowym obok rynku, wystrój przypomina Stary Browar Rzeszowski, jest jednak zdecydowanie więcej "gratów".
    W ofercie 4 piwa - pils, pszeniczne, ciemny lager i APA. Ceny 9/10 zł / 0,5 l, a więc mało...
    2017-10-08, 20:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...