Ja już też wróciłem po mile spędzonych 4 dniach podczas których zdołałem odwiedzić ponad 20 knajp o których sukcesywnie bede pisał w stosownych watkach
Knajpy w Pradze - jak mowic, jak sie zachowac
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedzi(...) w tym wynalazki jak Red Ale,Last edited by e-prezes; 2015-06-03, 05:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziTo i ja się podłączę.
Gdzie oprócz Zlý Časy oraz Pivní Mapa warto zajrzeć sortując lokale pod kątem czeskiej nowej fali? Piwne rekomendacje, nie licząc Matuszki i Clocka, również będą mile widziane.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziKulový blesk
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwo_szka Wyświetlenie odpowiedziJa również się podepnę. Wprawdzie nie o Pradze, ale o Brno.
Czy mam tu jakieś must-have, gdzie muszę się pojawić? Jadę jutro na 4 dni i raczej poszwendać się i ponawiedzać knajpy, niż zapindalać po zabytkach
Jeśli korzystasz z facebooka, to ten profil ci pomoże:
Spisz sobie o jakich lokalach piszą w ostatnim tygodniu - to starczyLast edited by Pendragon; 2015-06-03, 09:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziTo i ja się podłączę.
Gdzie oprócz Zlý Časy oraz Pivní Mapa warto zajrzeć sortując lokale pod kątem czeskiej nowej fali? Piwne rekomendacje, nie licząc Matuszki i Clocka, również będą mile widziane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziDzięki. Bar na Palme odpada ze względu na lokalizację (za daleko), ale pozostałe wezmę pod uwagę.
A w której z wymienionych knajp najlepiej karmią?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziU Vodoucha i Kulovy karmią najlepiej, do tego w niezłych cenach.
Comment
-
Comment