A i tymczasowo kurs tramwaju 11 jest skrócony bodajże do stacji I.P. Pavlova a jest to najlepszy tramwaj mozna nim dojechac do Piwnego Tramwaja, Zlych Casow, na przesiadki do Zubatego Psa, Kulovego Blesku, Notabene, Pivnej Mapy i Beer Geeka. Wiec do Piwnego Tramwaju i Zlych numerem 24 mozesz m.in jechac.
Knajpy w Pradze - jak mowic, jak sie zachowac
Collapse
X
-
Comment
-
U Voducha jadłem dobrą golonke 750g za 165 koron polecam .W Kulowym Blasku byłem pod koniec lutego zjadłem tam gulasz którym niestety sie zatrułem .Nie wiem, moze miałem pecha ,ale ten lokal skreślam z mojej listyComment
-
U Vodoucha znowu było jak zwyklesmacznie, niedrogo i błyskawicznie (denní nabídka)
Comment
Related Topics
Collapse
-
Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
-
Channel: Czechy
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
-
-
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
-
-
Piwo o parametrach 10. 5 i 4, 5 % alk, co zresztą jak byk stoi na etykiecie, co by każdy wiedział, z czym ma do czynienia.
Ładny ziołowo-słodowy zapach.
Piana potężna i utrzymuje się długo, średniopęcherzykowa, potem cieniutka obrączka, nikłe ślady na szkle.
Kolor pełny...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment