Czy znajduje sie jakis browar lub ciekawy pub w okolicy? Ewentualnie cos troche dalej
Chorwacja - Zadar i okolice
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jeśli już to tylko dalej. Jeden jest na zadupiu, w wiosce Donje Pazarište (ale tam raczej niczego nie wypijesz na miejscu, chociaż mogę się mylić). A drugi w Splicie.
Szczegóły na mapie: http://goo.gl/maps/e6lix
Możesz też wpaść na piwo do Caffe Bar Zodiac z 2 kranami z chorwackim craftem. Zadar, ul. Šimuna Ljubavca 2.
A może odkryjesz coś więcej?Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2016-08-06, 06:43.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics
Collapse
-
Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...4 Photos
-
Channel: Chorwacja
2024-07-17, 20:30 -
-
Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...3 Photos
-
-
-
Śladami Wiedźmina trafiliśmy do Novigradu
A nie, to nie ta bajka.
W ciemno zajrzeliśmy do tej restauracji, leżącej nieco na uboczu od głównych uliczek tego nadmorskiego miasteczka. Do wyśmienitej kuchni z owocami morza można tu też poza Ożujsko z wajchy napić się przynajmniej...-
2023-08-14, 20:47 -
-
O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...-
-
-
Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...3 Photos-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment