Chorwacja - Zadar i okolice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adi_999
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.11
    • 425

Chorwacja - Zadar i okolice

Czy znajduje sie jakis browar lub ciekawy pub w okolicy? Ewentualnie cos troche dalej
    mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13963

Jeśli już to tylko dalej. Jeden jest na zadupiu, w wiosce Donje Pazarište (ale tam raczej niczego nie wypijesz na miejscu, chociaż mogę się mylić). A drugi w Splicie.
    Szczegóły na mapie: http://goo.gl/maps/e6lix

Możesz też wpaść na piwo do Caffe Bar Zodiac z 2 kranami z chorwackim craftem. Zadar, ul. Šimuna Ljubavca 2.
    A może odkryjesz coś więcej?
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2016-08-06, 06:43.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
      bastion
      Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
      2024-07-17, 20:30
    • bastion
      Chorwacja, Dubrownik, Obala Pape Ivana Pavla II 15, Dubrovnik Beer Company.
      bastion
      Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...
      2021-11-17, 20:33
    • ART
      Chorwacja, Novigrad, Zidine ul. 10, Konoba Gatto Nero
      ART
      Śladami Wiedźmina trafiliśmy do Novigradu A nie, to nie ta bajka.

W ciemno zajrzeliśmy do tej restauracji, leżącej nieco na uboczu od głównych uliczek tego nadmorskiego miasteczka. Do wyśmienitej kuchni z owocami morza można tu też poza Ożujsko z wajchy napić się przynajmniej...
      2023-08-14, 20:47
    • dadek
      Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
      dadek
      O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
      Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
      2021-10-28, 02:02
    • bastion
      Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
      bastion
      Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
      Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
      Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
      2022-09-02, 21:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...