Arcik, a co ze zbiorami z PubNetu??? tam było tyle o knajpkach okolicznych, i to ze zdjęćkami!!!
PUB NET
Collapse
X
-
yy, nie wiem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Cóż za zwięzłość wypowiedzi...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Related Topics
Collapse
-
Na górce, praktycznie na końcu małej miejscowości Miřetice od 2018 roku działa malutki, rodzinny browarek Vlčák.
Petr Vrabel, to właściciel i piwowar zarazem. W sobotę 18.06 akurat zastaliśmy go podczas gotowania jasnej 11- ki chmielonej zbiorami z własnego ogródka.
Cały,...5 Photos-
Channel: Czechy
-
-
Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
-
Channel: Browary polskie
2020-09-06, 01:16 -
-
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
-
-
-
Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
-
-
-
Knajpka na starówce (?) w Prizrenie, w której można wypić piwa "nieoczywiste".
Jedno pomieszczenie w budynku, ale większość gości, oczywiście, w ogródku przed lokalem.
W czasie mojego pobytu mieli w lodówce butelkowe piwa z browaru Pivdżan - IPA, Scottish Amber Ale...-
Channel: Kosowo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment