Hmmm, ja tego samego dnia, odbiór widoku podobny
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
-
Byłem dziś rano w Realu w King Crossie. Jest nawet sporo (na oko ze 30 szt.) Amber Grand Imperial Porter za 4,59zł. Piszę "sporo" bo ostatnio zdarzały się pojedyncze sztuki.Comment
-
W Panoramie można dorwać całą rodzinę Bocków - na pewno jest Stout Super Bock i jasny Super Bock i wydaje mi się że miodowe z tej rodziny (nie piłem) Wszystkie za 3,5 zł za butelkę 0,33. Należy szukać w sklepiku z alkoholami portugalskimi (głównie wina).Comment
-
A ja byłem raz i więcej nie zamierzam. Miałem skrzynkę pustych butelek z Zodiaka na wymianę. Jak ktos mi próbuje wciskać ciemnotę, że browar nie przyjmuje od niego innych butelek tylko swoje to niech spada na drzewo. Przywiozę sobie piwo bezpośrednio z browaru gdzie z całą pewnością przyjmą ode mnie wszystkie bączki bez względu na etykiety.Comment
-
Comment
-
Ku mojemu zdziwieniu dziś w Piotrze i Pawle na Promienistej znalazłem Noteckie Niepasteryzowane Naturalne 5,5%. Bączki po 1,99zł. Data ważności 01.09.2008
W Realu w King Crossie cały czas dostępny Grand Porter Ambera w sporych ilościach.Comment
-
Comment
-
Pytanie tylko, czy przyjmują butelki na wymianę, bo jak wiadomo w Piotrze i Pawle butelka wliczona jest w cenę piwa. A ja mam zapas chyba z 3o pustych bączków.Comment
-
W samym Realu, ceny wyglądają następująco:
Noteckie Niepasteryzowane - 1,29
Noteckie Pasteryzowane - 1,29
Eire - 1,39
Do tego trzeba doliczyć 45 groszy kaucjiComment
-
Comment