Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Comment
-
Coraz ciekawiej w Starym Browarze. Piotr i Paweł
to piwa z Fortuny oraz Krajana (Irlandzkie Czerwone,
Zielone i chyba pierwszy raz w sprzedaży w Poznaniu Miodowe).
Alma to też Krajan (Zielone, Czerwone, Irlandzkie
Mocne) oraz piwo którego długo szukałem Core Beer z
Głubczyc.
Oczywiście sklepy te także proponują wachlarz
piw zagranicznych.
PS. Czekam na Koźlaka z Krajana...Comment
-
Możesz zerknąć na etykietkę Core Beer i podać z jaką datą jest? I czy podano Głubczyce jako producenta?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
W Almie ostatio niższe ceny na niektóre niemieckie piwa. Szczególnie warto wybrac się po Tuchera Bajuvatora - jest za 4,50 (było ponad 7zł), Tucher Ubersee - 3,99, i niemieckie piwa gwiazdkowe - jedno z Tuchera (ok. 4,50), drugie Mönchshof za ok. 4,00.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
W Almie ostatio niższe ceny na niektóre niemieckie piwa. Szczególnie warto wybrac się po Tuchera Bajuvatora - jest za 4,50 (było ponad 7zł), Tucher Ubersee - 3,99, i niemieckie piwa gwiazdkowe - jedno z Tuchera (ok. 4,50), drugie Mönchshof za ok. 4,00.Comment
Comment