Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Noman
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziDaawno już nie widziałem niepasteryzowanego piwa w butelkach z Czarnkowa w Poznaniu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziZajrzyj do Samu na Rolnej (róg Hetmańskiej) - zjazd Dębina, jakieś 2 km w kierunku centrum.
Jak ktoś chce zaoszczędzić 1 grosz, to w pobliskim Lewiatanie na ul. 22 czerwca Złoty Smok jest po 2.19, mają tez Czarnego Smoka po 2.09. Można też tam dostać kilka zagranicznych piw: Kilkenny, Foster, Radeberger i coś tam jeszcze. Był też ten podobno oryginalny czeski Budweiser za coś koło 3,80 zł.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukin75 Wyświetlenie odpowiedzi-ul.28 Czerwca 1956 122 A, Bistro WikaLast edited by Pendragon; 2008-04-21, 17:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTylko Eire i tylko butelkowe, nalewak do beczkowego niby jest, ale piwa w nim nie było (tylko Żywiec)...
Comment
-
-
W Almie, w Starym Browarze pojawił się Cornelius, za 4,19. W tym samym sklepie można też dostac Dinkel bier - czyli piwo orkiszowe.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TeeHee Wyświetlenie odpowiedziNatomiast w sklepie "U Łysego" (Świeczewo) dostępne są aktualnie z Browaru Fortuna wszytkie smoki, na czele ze złotym (po 2,50 PLN za flaszkę). Brak Komesa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ODOLAN Wyświetlenie odpowiedził... a dobrze i tanio to zawsze w tesco ;-)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
w Realu w King Crossie można zakupić piwo Guinness Draught w puszce 0,44 z widgetem, cena za sztukę bodajże 5,59. mimo że konserwy są zapakowane w 4-pak to można z niego wyjąć 1 puchę i kupić
Comment
-
-
Sklep "U Witka" ul. Świt/ul. Swoboda
Eire Noteckie Ciemne podrożało o 10gr i teraz kosztuje 1,60zł.
Jasne Noteckie też droższe - było 1,40zł jest 1,50zł.
Comment
-
Comment