Hmmm, ja tego samego dnia, odbiór widoku podobny
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Byłem dziś rano w Realu w King Crossie. Jest nawet sporo (na oko ze 30 szt.) Amber Grand Imperial Porter za 4,59zł. Piszę "sporo" bo ostatnio zdarzały się pojedyncze sztuki.
Comment
-
-
W Panoramie można dorwać całą rodzinę Bocków - na pewno jest Stout Super Bock i jasny Super Bock i wydaje mi się że miodowe z tej rodziny (nie piłem) Wszystkie za 3,5 zł za butelkę 0,33. Należy szukać w sklepiku z alkoholami portugalskimi (głównie wina).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziSklep "U Witka" ul. Świt/ul. SwobodaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika westom_Poznań Wyświetlenie odpowiedziJa tam będę raczej częstym klientem w tym sklepie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pedro4d Wyświetlenie odpowiedziNoteckie i Eire w bączkach pojawiły się w sklepach "Żabka" na Wielkiej i Szewskiej Cen nie sprawdziłem
Eire - 1,50
Comment
-
-
Ku mojemu zdziwieniu dziś w Piotrze i Pawle na Promienistej znalazłem Noteckie Niepasteryzowane Naturalne 5,5%. Bączki po 1,99zł. Data ważności 01.09.2008
W Realu w King Crossie cały czas dostępny Grand Porter Ambera w sporych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziKu mojemu zdziwieniu dziś w Piotrze i Pawle na Promienistej znalazłem Noteckie Niepasteryzowane Naturalne 5,5%. Bączki po 1,99zł. Data ważności 01.09.2008
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Noman Wyświetlenie odpowiedziW M1 na Franowie jest promocja Noteckiego -.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika westom_Poznań Wyświetlenie odpowiedziW samym Realu, ceny wyglądają następująco:
Noteckie Niepasteryzowane - 1,29Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment