Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Last edited by kot_z_cheshire; 2008-10-08, 20:42.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Comment
-
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Dzisiaj w Realu w King Crossie ani śladu Niepasteryzowanego. Dobrze, że wczoraj kupiłem 4 buteleczki. Jest jednak nadal Jasne Noteckie i Eire.Comment
-
W CH Tesco przy Opieńskiego trwa w bieżący weekend kiermasz świąteczny. Wśród kramów ze zdrową żywnością znajduje się również stoisko z wyrobami browaru "Edi" Dostępne są chyba wszystkie rodzaje w butelkach (0,5 l za 6 zł), Dworskie 0,75 l nie wiem po ile oraz Wschowskie Jasne i Ciemne z beczki (0,4 l za 5 zł).
Kiermasz trwa dziś do 18 (teoretycznie, w praktyce dłużej). Jeśli ktoś nie zdąży zaopatrzyć się dziś to w przyszły weekend podobny kiermasz z udziałem browaru "Edi" odbędzie się w Pasażu Rondo (przy Rondzie Starołęka), pt 12-20, sob 10-20, niedz 10-18.Comment
-
w Tesco szklo od Ediego w cenach: 4zl maly pokal (nie jestem pewien pojemnosci 0,25 albo 0,33l) 8zl pokal (0,5l), 10zl wysoki pokal podobny do tych od grodziszaComment
Comment