Nie wiem jakie są zwyczaje w Almie - w PiP n.p. poszczególne sklepy mają sporą niezależnośc jeśli chodzi o ceny. W każdym razie razie w Piasecznie może byc 7 zł, ale w Poznaniu jest 4,50 i to mnie cieszy
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Alma w SB, cały nowy Piotrków, tzn Corneliusy (choć puszkowy Kiper też zauważyłem) w cenie 4,29 natomiast Porter i Ale 4,59.
Comment
-
-
Czy ktoś z szanownych poznaniaków wie gdzie można w tym pięknym mieście kupić (najlepiej w okolicy Piątkowa) niektóre z tzw. regionalnych piw koncernowych takich jak Książ czy Kasztelan? Chodzi mi o wersje butelkowe!Last edited by strappado; 2010-03-14, 17:46.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z szanownych poznaniaków wie gdzie można w tym pięknym mieście kupić (najlepiej w okolicy Piątkowa) niektóre z tzw. regionalnych piw koncernowych takich jak Książ czy Kasztelan? Chodzi mi o wersje butelkowe!
Comment
-
-
Bywam w tym Intermarche na bieżąco i tego Kasztelana nie widziałem. Choć bardziej liczę na to, że funkcjonuje jakiś mały sklep spożywczy gdzie można choćby jedno z tych piw nabyć.
Comment
-
-
Sam sobie odpowiem, że Kasztelan niepasteryzowany i zwykły jasny jest dostępny w Realu w CH King Cross. Książa dalej poszukuję!
Comment
-
-
Widocznie Kasztelan powoli trafia do powszechnej dystrybucji, bo w Piotrze i Pawle w Plazie też można dostać jasnego i niepastera.
Comment
-
-
-
W Almie w SB można dostac Roggen z Thurn und Taxis za 4,30! Poza tym co zastanawiające od dłuższego czasu nie ma absolutnie żadnych piw belgijskich - ani z Belgium's Best ani od innych dostawców. Nie wiem co spowodowało taką decyzję -niby eleganckie delikatesy z pretensjami a belgijskich nie mają? Nie schodziło? (To dlaczego PiP w tym samym SB wciąż ma?).Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment