Nie wiem, to pierwsza poznańska Żabka w jakiej byłem. Wiele jeszcze przede mną
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Zapewniam Cię, że nic ciekawego w nich nie znajdziesz Od jakiegoś czasu żabkowy asortyment znacznie ubożeje. Od kiedy zabrakło Piasta i Dojlidów jedynie Namysłów można czasem wypić.Comment
-
To prawda. Na Książęce w Poznaniu też już nie licz - prawdopodobnie hurtownia CD Partners dała sobie spokój z Lwówkiem. Proponuję Ci, Arcy, wycieczkę do "Piotra i Pawła" na Gronowej: Ratuszowe, Gnieźnieńskie i Czarne z Fortuny jest cały czas, O.K. z Okocimia, Amber Koźlak i Gryf/Hanza, a jak lubisz importowane wynalazki to też nie będziesz tam rozczarowany.Comment
-
Wczoraj zakupiłem w Netto na os. Stare Żegrze piwo "Górskie" z Browarów Brok/Strzelec za 1,29/but 0,5l. Szata graficzna - nieudolny zrzut z Tyskiego
Oprócze tego jest też dostępny Berg z Ambera za 1,19 but 0,5l, czasem Koźlak (Amber) i wynalazki z Jabłonowa.
No i ciekawostka - gdybym miał cyfrówkę to bym strzelił fotkę: konserwowy Żywiec w lodówce z napisem "RYBY"(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Hypernova przy Szwajcarskiej (za IKEA) - Colt 45 (Brok-Strzelec), Brok Sambor, Obolon (także pszeniczny) i piwa z Czech: Krusovice (jasne i ciemne), Zubr, Holba, Staropramen. Znalazłem też piwo z Bambergu - Weizenland. Wszystkie w butelkach, na puszki raczej nie zwracam uwagi.Comment
-
Nie, nie miałem jeszcze okazji. Sieciówki też jeszcze nie mam. I dopiero opróżniam zapasy nabyte w drodze z Gdyni do Poznania. Jeszcze w trasie poszedł Kunter, potem Leszek i Pałuckie ze Żnina, Relax z Kłodawy i Staropolskie ze Zduńskiej Woli. Została mi już tylko butelka Relaxu, więc czas ruszyć na zakupyComment
Comment