SP 50 to szkoła przy skrzyżowaniu gdzie jest stacja BP, po przekątnej. Od ulicy jest duża sala gimnastyczna.
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Piotr i Paweł - Stare Zegrze, aktualizacja
Byłem dzisiaj - z ciekawostek - Fortuna Speedway i Czarne, Kunter Gold (2,49 / 0,5 l butelka) i Kunter Specjał Pomorski, promcyjne 2 Koźlaki + kielich (25 zł ), Tatra 5-ciopak + szklanka za coś około 14 zł i wielopak z GŻ (Porter , Fisher, Murphy's, Paulaner itd) + szklanka Paulaner za 43 zł, Gingers Cinammon, 3 x Zlatopramen: Ciemne, Bursztynowe i Jasne (wszystkie po 3,69 /0,5 l but. NRW)(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
albeertos napisał(a)
Piotr i Paweł - Stare Zegrze, aktualizacja
Byłem dzisiaj - z ciekawostek - Fortuna Speedway i Czarne, Kunter Gold (2,49 / 0,5 l butelka) i Kunter Specjał Pomorski, promcyjne 2 Koźlaki + kielich (25 zł ), Tatra 5-ciopak + szklanka za coś około 14 zł i wielopak z GŻ (Porter , Fisher, Murphy's, Paulaner itd) + szklanka Paulaner za 43 zł, Gingers Cinammon, 3 x Zlatopramen: Ciemne, Bursztynowe i Jasne (wszystkie po 3,69 /0,5 l but. NRW)
Świetny wybór w tym sklepie!
Comment
-
-
Na Wilmarkcie w hurtowni "Paszek" mają DUŻO piwa Kryształ z browaru Zwierzyniec w cenie 1,50 zł
Ale data tylko do 27-12-04
Comment
-
-
Na zakupach w Selgrosie widziałem:
Dublin z Olsztyna (w katrtonach po 25szt)
Beffast z Jabłonowa w czteropakach za mniej niż 10zł (resta z Jabłonowa tez była
Kryształ ze Zwierzyńca w zgrzewkach (nie pamiętam za ine, ale tanio)
A teraz niespodzianka.
- Kwas chlebowy OBOLON (!) u Boboskich na Wyspiańskiego za ok 3,50/l
Comment
-
-
Fortuna Jasna
Panowie , jak już tak bardzo szukacie tej jasnej to mam miłą wiadomość - w przyszłym tygodniu jedna z hurtowni w których kupuję piwo będzie miała Fortunę Jasną w but.0,33 l.
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Na Wilmarkcie w hurtowni "Paszek" mają DUŻO piwa Kryształ z browaru Zwierzyniec w cenie 1,50 zł
Ale data tylko do 27-12-04
Comment
-
-
Jasna Fortuna z kija jest dostepna w restauracji(nie pamiętam nazwy) na starołęce ( na przeciw pętli tramwajowej). sama knajpa nie jest najwyższych lotów , ale piwo tanie około 3 zł za 0,5
Comment
-
Comment