W Berti na os. Rusa ponownie pokazały się oba Koźlaki - Amberowy i Jurandowy.
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Hihi czy Pani Sklepowa to autentyk czy klon zahukanego kogo innego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Nie mogę go bez przerwy bronić a poza tym to chyba nie klon tylko klonka"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Tesco na Wilczaku kończy się termin piwa Brugs Witbier i sprzedają po 2,99 za butelkę 0,25l"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
U Olrusa oprócz Noteckiego i Fortunek dostać można również olsztyńskiego Koźlaka, Złotego Kura z Łomży i Diabelsko Mocne z Witnicy.
Gdyby wszystkie Sklepowe były tak miłe, mógłbym nie wychodzić ze sklepów A ta w dodatku interesuje się tym co sprzedaje!
Mały postulat do Olrusa - przydałby się jeszcze Kryształ. W swoim czasie widziałem go w Selgrosie.
Większy postulat do Sklepowej - prosimy wypełnić profilLast edited by arcy; 2005-04-15, 19:18.Comment
-
wcale nie przesąd a fakt,niestety....a co do nereczek to oczywiście prawda pozatym poprawia takze humorek i samopoczucie (oczywiście w zaleznosci od spozytej ilosci)
wniosek: jutro troche przytyje,ale za to beda mi lepiej nerki pracowaly no i bede miala wspanialy humor
Pozdrawiam serdecznieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyGdyby wszystkie Sklepowe były tak miłe, mógłbym nie wychodzić ze sklepów A ta w dodatku interesuje się tym co sprzedaje!Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
Comment