A co! Lubię sobie czasem troche pojeździć
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
A niektórzy coś o tym wiedząbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
W rzeczonym i wzbudzającym dyskusje sklepie na Tysiąclecia. Sklepowa i Olrus wasze. Pojawił się Kryształ, Dublin i trójpak pszeniczniaków z Jabłonowa zapewne. Info z pierwszej ręki, ale żeby nie było, że reklama."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
W BERTI na os. Rusa pojawił się Pilsner Regionalny z Browaru Kiper za jakieś 1,59 zł (butelka bezzwrotna).
Natomiast w Carefourze, obok cieszącej mnie obecności Perły Chmielowej, zaobserwowałem także konserwowe zjawisko pod nazwą... IMPERATOR!
Comment
-
-
W sklepie Olrusa - na Tysiąclecia do zakupu Leszek i Pałuckie ze Żnina, 5 Fortun, 2 Namysłowy i tradycjnie 2 Czarnkowy i Kryształ ze ZwierzyńcaLast edited by biermann; 2005-05-02, 16:02."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannW sklepie Olrusa - na Tysiąclecia do zakupu Leszek i Pałuckie ze Żnina, 5 Fortun, 2 Namysłowy i tradycjnie 2 Czarnkowy i Kryształ ze Zwierzyńca"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
We wtorek jadę na delegację do Poznania ( niestety z większą grupą ) i pewnie oprócz rozmów biznesowych nie będze na nic innego czasu ale firma którą wizytuję znajduje się w okolicach Rynku Jeżyckiego. Czy możecie polecić mi jakiś dobrze zaopatrzony sklepik w tych okolicach , tak bym mógł urwać się na 5 minut i zakupić najpotrzebiniejsze rzeczy
Comment
-
-
CH Panorama, ul. Górecka
Na stoisku z winami i kawą z Portugalii można w promocji nabyć portugalskiego Super Bocka - jasnego i stouta. Jasny w puszce 0,5, a stout w butelce 0,33 l. Obie wersje kosztują 2,50 za szt. Nie wiem czy to w stałej ofercie będzie, czy próbnie wystawili żeby wysondować sprzedaż. Główny asortyment to jednak wina.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment