Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fat_fireW 'Dino' na Głogowskiej do nabycia Kozackie i Kozackie Mocne z Namysłowa oraz Mocne wielkopolskie ze Staropolskiego z nowym kapslemComment
-
Piszę w temacie "Poznań", chociaż będzie o Swarzędzu - ale to przecież prawie to samo
Mianowicie w swarzędzkim Intermarche (w ETC) stwierdziłem godny odnotowania wybór różnych importowanych wynalazków z Schlenkerla Rauchbier'em na czele.Comment
-
Dzięki Arcy za świetną wiadomość, mam nadzieje że ten Krajan to już na stałe , szczególnie Irlandzkie mocneComment
-
Byłem dzisiaj w Groolszu na os. Tysiąclecia. Zaopatrzyłem się obficie w Krajana: Bawarskie Mocne, Irlandzkie Mocne, Porter, Ciemne, Czarny Koń. Kupiłem łącznie 16 piw i zapłaciłem ok. 36 złotych. Ciemne i Porter cena w granicach 2,80-3 zł (0,5 l), Bawarskie Mocne 1,45 (0,33 l), reszty nie pamiętam.
W asortymencie oprócz tego Chojrak, Wielkopolskie Mocne, Koźlak, Leszek, no i jak wspomniał Arcy piwka z Miłosławia.
Liczę po cichu że Piotr na tym nie poprzestanie no i zawita tam jeszcze witnicki Porter. Bo o łódzkim i strzeleckim to nawet nie marzę
I oczywiście pozdrowienia dla przemiłej Pani Sklepowej(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Byłem przejazdem z całą rodzinką. Niestety nie dane mi było ani wcześniej znać godziny ani wypić piwa na miejscu - przyjechałem samochodem.
Ale co się odwlecze to nie uciecze(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
Comment