Faustus (3,79 zł) i Heban (2,49 zł) dostępne są już w Carrefourze
Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
tyle że oba piwa dostepne są obecnie tylko w butelkach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtyle że oba piwa dostepne są obecnie tylko w butelkach
A ja nie wiedziałem ze takie piwa istnieją.... (mea culpa)
Teraz już wiem i zakupiłem na próbę. Zobaczę czy warto.Comment
-
Dino, ul. Głogowska
Wczoraj namierzone: Kozackie 0,5 l but. euro 1,19 zł, Kozackie Mocne 0,5 l but. euro 1,49, Zamkowe Dark 0,5 l puszka 1,39 zł (wszystko z Namysłowa).
Niestety Koźlak i Kryształ zniknął z półek.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyU Olrusa (os. Tysiąclecia 58) pojawił się Lwówek i Porter z Witnicy. Oraz piwo Nakielskie z Krajana."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
W Auchan Swadzim pojawiło się piwo Złote ze Satropolskiego oczywiście w butelce.
A w sklepie Bartek na Smochowicach kupiłem piwo z Lwówka Mocne Dobre w dobrej cenie 1,85 za 500ml. Ciekaw jestem czy to jednorazowy wyskok czy piwo to oraz Ksizece będzie dostępne zawsze?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyW Carrefourze na Franowie pojawił się czeski niepasteryzowany Bernard - cena 5.95.Comment
Comment