Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Patrol piwny - Okuniew
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkALiczę na to że dostanę coś w miejscowych sklepach.
A ja dostałem ................ w SzczytnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkALiczę na to że dostanę coś w miejscowych sklepach.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikw sklepie nie licz, że cos dostaniesz, idź od razu do browaru, tam możesz bez problemu kupić w detalu jak i w hurcie, w sobotę także (ja zawsze jeżdżę na zakupy w sobotę) tyle że do godziny 12, nie później, bez problemu mało ,że kupisz, to i zwiedzisz browar, ludzie są tam bezproblemowi i bardzo miliBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
tel. do browaru to (0-22) 783-70-78 (podany na browar.biz jako faks)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Wywnioskowałem tak po efekcie moich poszukiwań numeru. Przypadkiem trafiłem na coś takiego:
http://www.hurtownie.pl/info.php?id=26665.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAOd dłuższego czasu palnuję wybrać sie do Okuniewa. Jeśli pogoda będzie sprzyjać w sobotę wsiadam na rower i jadę z kolega. Niewyobrażam sobie iż mógłbym wrócić stamtąd z pustymi rękoma. Mam nadzieję że wiadomość o bankructwie to tylko plotka.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Kto ma wakacje ten ma A ja mam prośbę - gdybyś nie zapomniał to spytaj czy naleją tam we wsłasne 5 litrowe beczki piwa z tanku leżakowego lub chociaż z rozlewu i jeżeli tak to w jakich godzinach i dniach można po taką "usługę" przyjechać. Nie chodzi o handel tylko o nalanie do prywatnych beczułek.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumKto ma wakacje ten ma A ja mam prośbę - gdybyś nie zapomniał to spytaj czy naleją tam we wsłasne 5 litrowe beczki piwa z tanku leżakowego lub chociaż z rozlewu i jeżeli tak to w jakich godzinach i dniach można po taką "usługę" przyjechać. Nie chodzi o handel tylko o nalanie do prywatnych beczułek.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Po wszelkich perypetiach związanych z moją wprawą do Okuniewa wreszcie dotarłem do domu. Plotką było że Browar Mazowiecki już nie warzy. Pani która mnie oprowadzała po browarze była ździwiona moim pytaniem. Ogólnie jestem zadowolony z mojej ekspedycji. Zakupiłem 14 piwek w cenie 1zł za 0,33l oraz 1.30zł za 0,5l (+ kaucja 30gr.)
Co do napełnienia własnej beczki w browarze to sytuacja wygląda następująco. Powiedziano mi że niechętnie napełniają ale mogą zrobić wyjątek jeśli ma się taką beczkę którą stosuje browar. W przypadku 5l jest to najprawdopodobniej nie możliwe. Nie mają już automatu który obsługuje ten typ beczek.
Numery do Browaru Mazowieckiego:
22 783-70-78
22 783-70-79Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Znaczy się, po prostu kierownikowi sklepu Jola nie chciało się jechać "na zakupy"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment