W Żabce koło Akademii Rolniczej ul. Czysta można dostać Zamkowe Jasne i Mocne z Namysłowa w bączkach (chyba nikt tego nie kupuje bo trochę zakurzone ) w cenie ok 1,50. Natomiast zaraz obok na ulicy Dolnych Młynów w Kefirku można znaleźć Dublin z Juranda i Koźlaka ale nie mogę sobie przypomnieć z jakiego browaru (napewno nie Amber).
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterW Żabce koło Akademii Rolniczej ul. Czysta można dostać Zamkowe Jasne i Mocne z Namysłowa w bączkach (chyba nikt tego nie kupuje bo trochę zakurzone ) w cenie ok 1,50. Natomiast zaraz obok na ulicy Dolnych Młynów w Kefirku można znaleźć Dublin z Juranda i Koźlaka ale nie mogę sobie przypomnieć z jakiego browaru (napewno nie Amber).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA tam na Czystej obok Żabki jest sklep Podwawelskiej Społsdzielni Spozywców gdzie można dostać Eport z Łomży w bezzwrotnej za 1.79Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Jadąc dzis z Krakowa do Skały zatrzymałem się na chwilkę wmiejscowości Zielonki ( to tuż za Krakowem dla nie wtajemniczonych) w sklepie "Ewa" znajdującym się obok ( o ile pamiętam nazwę) "Delikatesków alkoholowych". Oprócz masówki zastałem tam "diabelsko mocne" z bossa za 1,50zł bączek, full wypas Strzelca, Grodzkie mocne i pils z Relakspola.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Intermarche Plaza
Odwiedziny w tym sklepie są często owocne, tym razem, oprócz juz wcześniej wymienianych piw, pojawiły się: Faxe Premium, wyprodukowane w Polsce i Stropolskie mocne w butelkach 0,33.
Comment
-
-
Przepraszam, że za pytam, ale mam problem. Czy możecie mi podać adres sklepu zlokalizowanego w ścisłym centrum, który ma w swojej ofercie piwo z browaru Relaksopol?
Comment
-
-
W sklepie Spar A4, nieopodal K'Witka i Leroy Meriln, do kupienia 2 rodzaje piw Unibroue (La Fin Du Monde) i dwa belgijskie "wynalazki" jabłkowe i brzoskwiniowe, ceny 6-7 PLN za małą butelkę.
Comment
-
-
Przepraszam, że za pytam, ale mam problem. Czy możecie mi podać adres sklepu zlokalizowanego w ścisłym centrum, który ma w swojej ofercie piwo z browaru Relaksopol?
Comment
-
-
w istocie Grodzkie można uświadczyć w co trzecim sklepie zaopatrywanym przez hurtownię JM, która jest dystrybutorem tego piwa. blisko centrum np. w delikatesach koło Poczty Głównej (1 przystanek trawajem od dworca). jeśli chcesz się zaopatrzyć w coś dodatkowo najlepiej udać się do piwiarni na Kalwaryjkiej, gdzie zawsze mają 3 marki ich piwa z wyj. Grodzkich. samo Szlacheckie Mocne można dostać na Długiej w "Świecie Piwa", blisko Kleparza (3 przystanki od Dworca).Last edited by e-prezes; 2005-05-13, 10:43.
Comment
-
-
Na Miodowej nie tylko Grodzkie Mocne i Pils ale jeszcze Szlacheckie Full (0,5l) i Szlacheckie Mocne (0,5 i 0,33). Na Kalwaryjskiej w Żabce, idąc od Matecznego po lewej, w połowie przystanku, Kasztelan Mocne z kuflem na kapslu (promocyjny).
Na Limanowskiego (idąc od Rynku Podgórskiego) tuż przed Węgierską? Strzelec-Brok Karmelowe 0,33. Poszukuję "pilnie" Lecha Mocnego o alk. 6,5%. Z tego co ustaliłem będzie przeterminowany. Może gdzieś na jakiejś wystawie? Chętnie wymienię na nowego lub 2.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment