Wczoraj widziałem ją w Geancie.
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...
w Świecie Piwa na Długiej pojawiły się jakieś bałtyckie piwa po 4-4.50 zł, ale spieszyłem się i nie sprawdziłem dokładnie co to.
Comment
-
-
W całodobowych delikatesach koło Poczty Głównej można kupić dwa piwka z Zabrza (niestety tylko w puszce) - Super Piwosz i Śląskie Mocne. Powróciło Żywe z Ambera za 3,45 a zniknął Koźlak. Jest też Faustus i koźlak z Juranda. Reszta to co zawsze tam można dostać - czyli jak na krakowskie warunki to całkiem nieźleBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
trzeba zacząć przerzucać to do konkretnych wątków, bo się bałagan robi i nieczego znaleźć się nie da
w Geancie pojawiło się trochę nazwijmy to ciekawych piw: poza wspomnianymi Łomżą Export i porterem łodzkim (puszka) wszystkie faxy do wyboru - amber, red, premium i 10%. także łódzkie dla Lider Price. trzeba jednak opisać Geant w osobnym wątku...
Comment
-
-
Śląskie Mocne w puszce za ok 2 zł do nabycia w spożywczaku na rogu Dunin-Wąsowicza (tyły kina Kijów) i Kałuży (stadion Cracovii). Dawniej były to Delikatesy Familijne.
Comment
-
-
piwa z Łotwy
W sklepie A&C na ul. Starowiślnej 1, nieopodal Poczty Głównej oprócz tadycyjnie dużego wyboru, są do nabycia 2 piwa z... Łotwy (Varpa Extra i porter) oraz piwa z browaru we Lwowie.
Comment
-
-
A ja linkuję, do kojejnego krakowskiego tematu http://browar.biz/forum/showthread.p...486#post551486
Comment
-
-
Litewskie: Colt 45 (PET 1l za 2,3zł)
Colt 38 (PET 1l za 4 zł)
Do kupienia na pętli w Borku obok pubu Piwniczka.
Nie zakładam tematu sklepu, bo nigdy nic w nim poza liczną masówką nie było, a i to co opisuję to taka ciekawostka.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Na Matecznym, na Konopnickiej, w pawiloniku (obok Baru Po Schodkach) tam gdzie dawniej był przystanek w małym sklepiku do nabycia Kiper Mocne Duże (butelka Euro i inna etykieta niż na butelkach Kipera), chyba 1,45. Poza tym Van Pur Karpackie Pils i Super Mocne oraz bardzo słaby wybór masówki. Tak jak poprzednio nie zakładam tematu, bo naprawdę nie warto. Po przeniesieniu przystanka pewnie i tak niedługo się zwiną.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Na osiedlu Albertyńskim, przy ulicy Dąbrowskiej, 50m od ronda Maczka, w malutkim sklepiku osiedlowym Zabrze Śląskie Mocne i Super Mocne (obydwa bączek 0,33). Poza tym bardzo mały wybór masówki, pierwszy raz widziałem Lecha Redds'a Sun.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaNa osiedlu Albertyńskim, przy ulicy Dąbrowskiej, 50m od ronda Maczka, w malutkim sklepiku osiedlowym Zabrze Śląskie Mocne i Super Mocne (obydwa bączek 0,33)
a w sklepiku z alko na os. Lotnisko (za Spyrką) pojawił się Wojak Super Mocny w butli 0,66l
Comment
-
Comment