Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
W sklepie na Miodowej, niedaleko hotelu Kazimierz do dostania nowe piwo browaru Relakspol, górnej fermentacji w wydaniu na MŚ 2006. ciemniejsze i mocniejsze niż Smocza Głowa. po 3.50 zł.
Dla uściślenia Miodowa 13.
Oprócz "Instalatora" ( jeszcze co najmniej 8 butelek ) - "Relax" z Relakspola
oraz Krajan Ciemne , Złoty Strong , Porter
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998
... wczoraj nadal było jeszcze kilka butelek Instalatora w lodówce
Z dwóch powodów jest: raz, że SK i Relakspol ze swoim klonem nie będą sobie wchodzić w drogę na terenie Krakowa (stąd tak mało punktów handlowych gdzie jest dostępne), a dwa, że Relakspol nie ma dobrze rozwiniętej własnej sieci sprzedaży w Krakowie. Większość kontraktują hurtownie, które sprzedają własnymi kanałami. jak będzie okazja to opowiem w Żywcu skąd wzięło się Piwo Instalatora i kto w tym maczał palce
Dzisiaj w Żabce na Kobierzyńskiej kupiłem Carmell z Perły Zwierzyniec. Kupiłm ostatnie z półki (może w magazynie jeszcze mają). Zainteresowanym polecam poszukiwania w innych Żabkach.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Miodowa 13 ma dosyc ciekawe zaopatrzenie Bazyl Mocny,Relax Pils,Krakowiak,Stary Kraków,Krajany,Portery Krajana i Strzelca ni o reszta całej masówki.Normalnie miodzio
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jest tam jeszcze Koźlak Ambera i Żywe (butelka). A mnie się udało tam 2 dni temu kupić Relakspola Pilsa z etykietką wycofaną jakieś 6, 8 lat temu (albo wracają do wzoru, albo znaleźli na magazynie i nakleili).
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment