Acha Lwówek Królewskie i mocne w ciągłej dostawie w sklepie Vist-Pol na ulicy Lea obok Pubu Akwarium
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Relakspol - Kraków Karmelicka
Aż 4 rodzaje piw: Pils, Pils Szlachecki, Mocne i Baca z Browaru Relakspol, do kupienia w Delikatesach Oczko na ul. Karmelickiej 44. Ceny od 0,99 PLN !!!
Comment
-
-
Odp: Relakspol - Kraków Karmelicka
Ostatnio (tzn już od 2-3 miesięcy) w ogóle nie mogę utrafić nigdzie Brackiego
Jeśli ktoś widział w Krakowie - koniecznie proszę o informacje.
Dziękuję z góry
Comment
-
-
U mnie można (albo można było) dostać Brackie tylko w barze. Jak tydzień temu kupowałem dawano mi ostatnią puszkę z wystawy. Nie wiem czy dowieźli ale na drugi dzień też nie było. Czyżby Heniek po Browarze Warszawskim wziął się za ZamkowyBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
YouPeter napisał(a)
U mnie można (albo można było) dostać Brackie
Comment
-
-
Piwa z Pragi
W Kauflandzie (Kraków-Krowodrza, ul. Bratysławska) pojawiły się piwa z Praskiego Browaru: Branik, Moravar Strong Ceske Pivo i Moravar Premium Ceske Pivo. Dwa ostatnie warto głównie kupić ze względu na napis na etykiecie: "ważone od roku 1897" !Last edited by pIvo; 2004-07-29, 10:48.
Comment
-
-
Kraków
Pytanie - Wie ktoś, gdzie w Krakowie można dostac piwo z browaru Łódź? Cholera ostatni raz mialem z tym styczność w samej Łodzi, dwa lata temu, a chciałbym powtórzyć te doświadczenia, niekoniecznie jadąc do Łodzi (daleko trochę i niewygodne połączenia kolejowe)
Comment
-
-
Strzelec - Sklep firmowy
Na ul. Pachońskiego (na wprost od ul. Wyki), gdzie mieści się Biuro Zarządu Strzelca, znajduje się także sklepik firmowy. Dostępne są - oczywiście - wszystkie produkty Strzelca, ale także i inne piwa w cenach "półhurtowych". Jest jeszcze Porter, który jak się dowiedziałem, warzony będzie dopiero na jesieni.
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
a co to ma wspólnego z tematem?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment