Ktoś szukał Grodzkiego z Relakspola, jest w sklepie A&C na ul. Starowiślnej za 1,65 zł.
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezOstatnio w kilku sklepach widziałem strzeleckiego portera z datą ważności do 24.08.2006 r. m.in. na Kurdwanowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezW Galerii Krakowskiej w Albercie godne uwagi z polskich piw: Stout i Kama Sutra z GAB'a. Na górnym poziomie sklepu.
Comment
-
-
W markecie ABC w dawnym kinie Wanda można dostać Faustusa, Van Horna z Van Pura, Kasztelana jasnego i mocnego oraz Królewskie, które w sumie pierwszy raz spotkałem w Krakowie.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterW markecie ABC w dawnym kinie Wanda można dostać Faustusa, Van Horna z Van Pura, Kasztelana jasnego i mocnego oraz Królewskie, które w sumie pierwszy raz spotkałem w Krakowie.
Comment
-
-
Jakby ktoś szukał Smoczej Głowy w okolicach Dworca Głównego najbliższy sklep jest przy Westeplatte 1 - Kasztelan. Tunelem w kierunku ul. Westerplatte i po wyjściu zaraz na wprost. Wejście jest od strony przystanku MPK.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesgdzie?
chodziło mi o smoczą w sklepie Kasztelan na rogu Westerplatte i Lubicz, przy przystanku tramwajowym. Golden kosztuje 3,69 zł.
Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezW sklepie 'Witaminka' na ul. Szpitalnej 17 pojawiło się 'górskie super mocne' w butelce i w puszcze. Butelkowa wersja za 2,16 zł + kaucja.
Jakby ktoś szukał GABowej kama sutry, to widziałem jeszcze 3 butelki w Carrefourze na ul. Witosa.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Weichenstephaner Festbier
Niemieckie piwo Weichenstephaner Festbier, z Freising, z browaru Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan ("najstarszy browar na świecie" - 1040 rok), dostępne w atrakcyjnej cenie 2,99 PLN za butelkę 0,5 l, w Kauflandzie, ul. Bratysławska.
Comment
-
Comment