Piwa z Browaru Grybów dostępne na rogu ul.Karmelickiej i Al. Mickiewicza!
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Wiele ciekawych browarów dostępnych jest po niskiej cenie w sklepie "Pod beczkami".Jest tam tż knajpa,żulernia taka ale rany,jak ten Żywiec tam smakuje!!!Według mnie mają tam najlepsze piwo beczkowe w Krakowie!!!MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Sądzę, że Babalumek nawiązuje do sklepu - knajpy przy Dietla, w pobliżu ul. Stradom. Bywałem tam stałym gościem ok. 15 lat temu, gdy rozkręcali działalność. Odkąd pamiętam, nazywano to miejsce " Pod Beczkami" - nad wejściem wiszą dwie drewniane beczki - ale, czy tak się ono faktycznie nazywa, nie mam bladego pojęcia.
Comment
-
-
Nie wiem czy to już gdzieś było ale w Świecie Piwa na Długiej są piwa z Obolonia piłem Aksamitne i Pszeniczne - rewelacja. Kosztują jedynie 4.10zł czyli mamy do czynienia z najtańszym białasem w Krakowie.
W Baryłeczce były ale ekspresowo wyszły(został tylko kwas chlebowy). Nie wiem jak w pozostałych sklepach Frajdy, ale gorąco polecam.=bahtol=
Comment
-
-
INTERMARCHE
Koźlak z Bielkówka, z browaru Amber, dostępny jest w INTERMARCHE w Plazie (al. Pokoju 44), w cenie 3,99 PLN.
Wszystkim, podczas zakupów w Plazie, polecam odwiedziny działu z piwami w Intermarche - duży wybór i często jest coś ciekawego do kupienia.Last edited by pIvo; 2004-03-24, 14:11.
Comment
-
-
Oczywiście, że temat mógł wprowadzić w błąd.Tak się ucieszyłem z nabycia dawno poszukiwanego w moich stronach piwka, że nie pomyslałem, jak to może zabrzmieć.
Przepraszam za zamieszanie!
Ukłony - K.tracimy w życiu bardzo dużo czasu na niepicie piwa
Comment
-
-
Ja się też przyczepię , bo temat powinien być w dziale "Piwo - Gdzie", a nie w konkretach... Pewnie ART go przeniesie.
Ale rozumiem Twą euforię. Twoje zdrowie , jurandowym Koźlakiem oczywiście.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Karlik z Głubczyc i Frater z Kielc
dwa, dotychczas niespotkane w Krakowie piwa:
1. Frater (w końcu jest!) z Kielc, do kupienia w Realu - w M1, na al. Pokoju
2. Karlik z Głubczyc, dostępny w Świecie Piwa na al. Jana Pawła II 12Last edited by pIvo; 2004-04-07, 13:56.
Comment
-
Comment