Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumOno jest z Belgii, nie z Głubczyc. Kupiłem w zeszłym tygodniu.
Myślisz, że Belgia podszywa sie pod Głubczyce? ;-)
Marka Kruger to marka Biedronki, z pewnością wytwórcą były i są Głubczyce, oczywiście mogą zlecać też produkcję innym firmom, także Belgii i takie może Ty widziałeś. Ja jednak napisałem o piwie dostępnym właśnie teraz (wczoraj), w Biedronce na ul. Wybickiego, a to z pewnością nie jest z browaru Belgia, ale z Głubczyc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvoMarka Kruger to marka Biedronki, z pewnością wytwórcą były i są Głubczyce, oczywiście mogą zlecać też produkcję innym firmom, także Belgii i takie może Ty widziałeś.
Comment
-
-
Racibor w puszcze za 1,85 w sklepie alkoholowym "Wstąp" (idiotyczna nazwa ) koło Placu Bohaterów Getta. Dokładnie na rogu ulic Na Zjeździe i Kącik.Last edited by Shlangbaum; 2005-07-18, 14:45.
Comment
-
-
Coraz lepszy wybór piw w supermarkecie ABC w dawnym kinie Wanda. Karpackie z Van Pur-a, Brok Premium, Kaper i kilka innych.
Jednak o wiele lepiej zaopatrzone są całodobowe delikatesy na przeciwko Poczty Głównej (Starowiślna 100 m od wspomnianego wcześniej supermarketu w kinie Wanda). Można tam dostać zarówno Żywe jak i Koźlaka z Ambera, Grodzkie z Relakspola, Łomżę Export, Koźlaka z Juranda, Specjala Ekstra Mocne z Głubczyc, Kaper, Leżajsk, Sokół, Zlaty Hrad mocne, wiele zagranicznych piw i wiele innych, których nie zapamiętałem. Moim zdaniem jest tam lepszy wybór niż w Gambrinusie w Galerii Kazimierz, no i przedewszystkim ceny są przystępne.Last edited by YouPeter; 2005-07-20, 16:09.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNowe piwka z Relakspola:
"Fest Her Berg" jasne pełne i mocne do nabycia w sklepie "Baryłka" na osiedlu Piastów, jadąc od ronda Piastowskiego w kierunku Marketu ABC.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesw Piwiarni relakspola żadko je miewają. aktualnie Relaks Pils i Excellent Mocne.
FCJP: rzadkoPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
W Carrefour "Zakopianka" dostępny jest pszeniczny Faustus za 3,69. Natomiast pszeniczaki z Jabłonowa jak wszędzie już po ponad 11 zł i jak widać nie schodzą z półek.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Forever i Hansen
W Kauflandzie pojawiły się piwa:
- Van Pur - Forever malinowe za 1,89 PLN,
- Amber - Hansen za 2,19 PLN.
Comment
-
Comment