Svyturys Ekstra Draught za 3,99 zł i Svyturys Ekstra za 3,59 zł w Tesco Kapelanka
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
Mówił prezes, ja byłem w sobotę i był jeszcze.
Plaza, Intermarche, chyba coś około 41,?? zł.
Piękna beczka.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
no proszę... byłem tam z 3-4 dni temu i nic takiego nie mieli. To na pewno Staropramen a nie przeceniony Zlatopramen?Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Delikatesy ALMA - Galeria Kazimierz
W Almie, w Galerii Kazimierz - Veltins Pilsener 2,49 PLN za 0,5 l w butelce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtanno proszę... byłem tam z 3-4 dni temu i nic takiego nie mieli. To na pewno Staropramen a nie przeceniony Zlatopramen?
Comment
-
-
No to jutro idę - w końcu mam do tego Kerfjura 5 minut na nogachPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
W Galerii Krakowskiej w Albercie jest spory wybór (dość drogich) piw importowanych - często zupełnie innych niż w Almie, Baryłeczce, Świecie Piwa i hipermarketach. Dostałem tam dziś to na przykład
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtanno proszę... byłem tam z 3-4 dni temu i nic takiego nie mieli. To na pewno Staropramen a nie przeceniony Zlatopramen?
Racja to Zlatopramen. W pudełkach miałem po dwa pilsy i 2 bursztynowe. W jednym zestawie otwieracz, a w drugim tylko piwo.
Piwo kupowane na sztuki kosztuje 3,70 zł.Last edited by Cez; 2006-11-06, 08:30.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
szkoda - bo własnie miałem tam iść (znaczy i tak muszę, bo to najbliższy market a zakupy robić trzeba )
Z drugiej strony 2 PLN za Zlatopramena to nie jest zła cena... Chociaż to wciąż drożej niż 11,9 korony
Poszukam sobie jakiegoś kartonika z 2 polotmavymi i 2 czarnymiPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
Comment