Wczoraj zajrzeliśmy do Auchan w Piasecznie, gdzie również są promocje piwne. Co prawda w dziale z promocją nic ciekawego w rozsądnej cenie nie znaleźliśmy (czytaj w niższej niż w Tesco), ale w normalnym miejscu piw mieszkało sobie Brackie (zarówno w puszce, jak i w buteleczce). Nie miało ono zawrotnej ceny (1,95 zł za piwko + 0,35 zł za buteleczkę) i smakowało wybornie. Jedyną wadą jest krótki termin przydatności do spożycia (butelka do 11. lipca; puszka do połowy sierpnia), ale ponieważ jest smaczne i zdrowe, przypomina do tego żywiecką "hacjendę", długo leżeć nie może. To co wczoraj zakupiliśmy znikło natychmiast i chyba znów trzeba będzie zajrzeć do Auchan.
Brackie w Auchan
Collapse
X
-
krótki termin przydatności do spożycia (butelka do 11. lipca; puszka do połowy sierpnia
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
-
-
ta, jest, ale dopiero w budowie
Comment
-
-
No tak może i u hurtownika, ale skąd hurtownia, z brackim w okolicach Warszawy? No chyba że nie wrzucili na stronkę..
http://www.brackie.com.pl/hurtownie.html
Chciałbym, żeby taka jedna pojawiła się gdzieś w naszej okolicy.
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
robox napisał(a)
Prosta droga, autostradą do Legnicy, Auchan jest przy niej.
Moment i jesteś .
200 na licznik i 200 butelek do bagażnika...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
tratatata- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Jasne, że w ciemno jechać nie będę.
No i teraz przydała by się wyszukiwarka forumowiczów po miejscu zamieszkania...
(mam nadzieję, że Art nie uzna tego za reklamę?)pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
Comment