Daj spokój Marco - jakoś nie zauważyłem abyś prowadził zorganizowaną dystrybucję Brackiego. Nie tłamś dobrej incjatywy w zalążku! Wystarczy, że heniek zrobił z Brackiego "dobro rzadkie", Ty już nie musisz...
Brackie w Auchan
Collapse
X
-
Małażonka napisał(a)
W Auchan na Woli (Centrum Handlowe Wola Park) osiągnęło cenę 1,75 zł + 0,35 zł kaucja... Data ważności również wrześniowa...
1,65+0,35 kaucjaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Daj spokój Marco - jakoś nie zauważyłem abyś prowadził zorganizowaną dystrybucję Brackiego. Nie tłamś dobrej incjatywy w zalążku! Wystarczy, że heniek zrobił z Brackiego "dobro rzadkie", Ty już nie musisz...bez brody...
Comment
-
-
Wiesz Marco, o Twoich przyjazdach do Wrocławia zazwyczaj dowiadywałem się post factum. A wolałbym mieć możliwość pójścia sobie do jakiegos sklepiku, choćby na drugi kraniec miasta, i kupienia tam Brackiego kiedy mam ochotę. Niestety, są to raczej niespełnialne marzenia.
I w najmniejszym stopniu nie zmieni to chęci spotkania Cię tutaj, np. przy piwku "Pod Strzechą" lub w ****.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
A wolałbym mieć możliwość pójścia sobie do jakiegos sklepiku, choćby na drugi kraniec miasta, i kupienia tam Brackiego kiedy mam ochotę. Niestety, są to raczej niespełnialne marzenia.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Szadok napisał(a)
W przybrowarnej piwiarni Brackiego jest mnóstwo tylko nie pamiętam po ile?? Ale jeżeli lane jest za 2,50 zł to chyba butelka będzie taniej.
Może zacznę dystrybucje na krajNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Auchn we Wrocławiu dopiero budują. Jest nadzieja...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Po brackim już ani śladu, ale pokazał się Zwierzyniec w półlitrowych butelkach.
Podejrzewam jednak, że jest to Zwierzyniec z Lublina. Co prawda na kontrze jest instrukcja jak je odróżnić, ale przy dacie przydatności żadnych oznak nie ma.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment