Simon napisał(a) ...3. Do Ahumby: Kupisz Koźlaka w sklepie Piwa Świata
No to Ahumba ma gdzie kupić to piwo. A co ja i inne ślonzoki? Dlaczego my jesteśmy pozbawieni możliwości zakupu polskiego koźlaka
Bo Jurand też olewa te rejony
adam16 napisał(a) No to Ahumba ma gdzie kupić to piwo. A co ja i inne ślonzoki? Dlaczego my jesteśmy pozbawieni możliwości zakupu polskiego koźlaka
Bo Jurand też olewa te rejony
Możesz zawsze przyjechać do Warszawy albo jechać do Olsztyna przez Warszawę
burar napisał(a) Potwierdzam spostrzeżenia Marusi. Koźlak powinien zaistnieć w sieciach typu Minimal, Berti, Carrefour, Piotr i Paweł itp., które odwiedza klientela posiadająca co najmniej karty kredytowe.
Niestety sam na codzień rozmawawiam z kupcami z różnych sieci i wiem, jak trudno dzisiaj przebić się z nowym produktem nie będącym chłamem i porządnie podanym.
Jest w poznańskiej sieci Piotr i Paweł, wraz z całą bogatą ofertą Ambera.
yendras napisał(a) A w poznańśkich Netto koźlaka niet ...
Jest, jest. W tym na Żegrzu i na Łokietka na pewno - sprawdzone przez rodzinkę. Podobno nawet szybko się sprzedał, może dlatego nie zauważyłeś. Padły nasze teorie na temat taniej sieci i piwa z wyższej półki. Tym lepiej dla Koźlaka
albeertos napisał(a) Jest, jest. W tym na Żegrzu i na Łokietka na pewno - sprawdzone przez rodzinkę. Podobno nawet szybko się sprzedał, może dlatego nie zauważyłeś. ...
Skoro się sprzedał to znaczy że go nie ma a był
W Szczecinie też był niestety.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
albeertos napisał(a) Jest, jest. W tym na Żegrzu i na Łokietka na pewno - sprawdzone przez rodzinkę. Podobno nawet szybko się sprzedał, może dlatego nie zauważyłeś. Padły nasze teorie na temat taniej sieci i piwa z wyższej półki. Tym lepiej dla Koźlaka
W tym na Żegrzu byłem w ponidziałek, a wcześniej jakoś na początku stycznia. O tym na Łokietka zapomniałem, a dziś rano przejeżdżałem przez te okolice
Dla zainteresowanych: po pewnej przerwie (tak powiedział mi Pan ekspedient) Koźlak pojawił się w Netto w Nakle, cena 2,99 zł. Uwaga: nie jest w tym miejscu, w którym są pozostałe piwa, lecz w innym, nie daleko od wejścia.
Comment