Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Patrol piwny - Argentyna
Collapse
X
-
Mam dokładną listę browarów sprzed 3 miesięcy otrzymaną z Argentyny, jest naprawdę duża, wliczone są także zamknięte mikrusy z ostatniego czasu. Niestety nie jest ona zsumowana ale tak pi razy oko będzie coś koło setki
Aha, ani beer me ani rate beer nie są dla mnie wyznacznikami, zaglądam tam bardzo sporadycznieLast edited by becik; 2012-01-23, 13:03.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No tak, jeśli się ma lepsze dojścia.
Dla nas maluczkich pozostają tylko takie a nie inne źródła
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziMam dokładną listę browarów sprzed 3 miesięcy otrzymaną z Argentyny, jest naprawdę duża, wliczone są także zamknięte mikrusy z ostatniego czasu. Niestety nie jest ona zsumowana ale tak pi razy oko będzie coś koło setki
Comment
-
Comment