Patrol piwny - Argentyna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    Z jakiego źródła ta liczba 100? Wg ratebeer jest ich tam ponad 160, ale z kolei wg beerme ledwie 50
    Średnia
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• becik
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Mam dokładną listę browarów sprzed 3 miesięcy otrzymaną z Argentyny, jest naprawdę duża, wliczone są także zamknięte mikrusy z ostatniego czasu. Niestety nie jest ona zsumowana ale tak pi razy oko będzie coś koło setki

Aha, ani beer me ani rate beer nie są dla mnie wyznacznikami, zaglądam tam bardzo sporadycznie
      Last edited by becik; 2012-01-23, 13:03.
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Pendragon
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

No tak, jeśli się ma lepsze dojścia.
        Dla nas maluczkich pozostają tylko takie a nie inne źródła

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• dryx
          † 1966-2017 Piwosz w Raju
          • 2002.04
          • 1735

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
          Mam dokładną listę browarów sprzed 3 miesięcy otrzymaną z Argentyny, jest naprawdę duża, wliczone są także zamknięte mikrusy z ostatniego czasu. Niestety nie jest ona zsumowana ale tak pi razy oko będzie coś koło setki
          Jest tego znacznie więcej niż setka, ani beerme ani ratebeer nie są w tym temacie miarodajne. Jest bliżej 200 niż 100 browarów (pewnie cześć z nich już jest zamknięta). W ostatnich latach powstają kolejne, ja już się trochę pogubiłem i powoli sobie odpuściłem kolekcjonersko Argentynę.

Comment

Przetwarzanie...
          X