Wybieram się niedługo do Konina na ślub koleżanki. Szukałem czegokolwiek o knajpach w tym mieście, ale widzę, że na forum nic nie ma, albo źle szukałem . Czy macie może jakieś informacje gdzie można wstapić na kufelek czegoś dobrego, żeby zabić czas oczekiwania na pociąg?
Konin, Co słychać w Koninie?
Collapse
X
-
Niby tak, ale sprawa wygląda tak, że przyjeżdżam pociągiem - godzinka do ślubu, po ślubie godzina czekania na pociąg... więc czasu na szukanie zbytnio ni będzie, poza tym dochodzi ryzyko, że ktoś mi wskaże drogę do źródełka z ciepłym lechem... a tego wolałbym raczej uniknąć.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
W każdym razie na lany Konin nie nastawiaj się bo ten był ostatnio dostępny chyba krótko po wojniePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Odp: Co słychać w Koninie?
witkowskiartur napisał(a)
Wybieram się niedługo do Konina na ślub koleżanki. Szukałem czegokolwiek o knajpach w tym mieście, ale widzę, że na forum nic nie ma, albo źle szukałem . Czy macie może jakieś informacje gdzie można wstapić na kufelek czegoś dobrego, żeby zabić czas oczekiwania na pociąg?
Comment
-
Comment