Piwa z różnych stron świata (HYPERNOWA)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cielak
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 2890

Piwa z różnych stron świata (HYPERNOWA)

Mam przed sobą gazetkę rozrzucaną w Krakowie (przez hypernową) z okazji promocji "Piwa z różnych stron świata". I tak oprócz masówki czyli Carlsberga ,Henia,Gronia,Warki,Leszka,itd jest jeszcze kilka fajnych piwek.Oto one:
    Koźlak z Ambera-3,09zł (0,5 litra)
    Franziskaner pszeniczne-4,19zł (0,5 litra)
    Obłoń pszeniczne-3,09zł (0,5 litra)
    Obłoń magnat-3,09zł (0,5 litra)
    Obłoń aksamitne-3,09zł (0,5 litra)
    Paulaner-5,79zł (0,5 litra)
    Grolsch-6,29zł (0,473 litra)
    Whitstable Bay (piwo angielskie)-7,99zł (0,5 litra)
    Hemp Valley (niemieckie zawiera ekstrakt z konopii) 2,69zł (0,33 litra)
    Guinness-4,99zł (0,33 litra)
    Fisher-(francuskie) 8,39zł (0,65 litra)
    Banana Bread-(angielskie) 7,59zł (0,5 litra)
    Gold Bohemia- 2,09zł (0,5 litra)
    Zubr- 2,09zł (0,5litra)
    Litovel- 2,09zł (0,5 litra)
    Holba- 2,09zł (0,5litra)
    Samson Budweiser- 2,39zł (0,5litra)
    Krusovice Premium- 2,69zł (0,5litra)
    Krusovice Ciemne- 2,79zł (0,5litra)

Promocja trwa od 16,06 do 29,06 i wydaje mi się że jest skromna jak na ilość stron świata!!
    zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
  • Misiekk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.05
    • 913

Piszę tutaj bo gdzie??

W bolesławieckiej Hypernovej wyprzedają:
    Kruszovice Tmave i Oryginal STOP po 1,99 za flaszke STOP termin do spożycia 08-07.03.2005 STOP jest też Obolon Pszeniczne STOP w cenie 3,29 za butel. STOP
    Nie wiem jak w innych Hyper...
    STOP
    Cieszę się bardzo z Tmavego. Mniammm
    STOP
    Ostatnia zmiana dokonana przez Misiekk; 2005-01-19, 18:04.
    Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)

Comment

Related Topics

Collapse

• grzeber
      Mołdawia, Kiszyniów, Str. Vasile Alecsandri 117/1, Taproom by Litra & Friends
      grzeber
      Pub położony w turystycznym epicentrum stolicy. Boczna uliczka, rzut kapslem od centralnego bulwaru Stefan cel Mare. Mieści się w niewielkiej drewniano-szklanej przybudówce.
      Sam browar znajduje się w słabo skomunikowanym miejscu zatem jest to idealne miejsce na spróbowanie wyrobów z Litry....
      2024-12-23, 19:10
    • e-prezes
      Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
      e-prezes
      Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
      2024-08-28, 10:27
    • e-prezes
      Włochy, Mediolan, Camillo Golgi 60, Birrificio Lambrate
      e-prezes
      Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
      2022-10-21, 13:34
    • ART
      Ljubljana, Grudnovo nabrežje 15, Lajbah
      ART
      Jedno z obowiązkowych miejsc z kraftowym piwem w stolicy. Dwadzieścia coś kranów. Obecne ceny od 4 eur za schlenkerla Märzen do 8 za piwa z Katalonii za pół litra. Jezt coś do przekąszenia z różnych stron świata. Dobre ale nic lokalnego. Jest ogródek, ( którego parasole przy ostatnich...
      2023-09-17, 09:42
    • pebejot
      Antigua i Barbuda, Falmouth, Matthew Street, 2SIX8 Craft Brewery
      pebejot
      Wyspiarski kraj na Karaibach, Antigua i Barbuda i jedyny działający tam browar, znajdujący się na większej wyspie Antigua.
      Browar zlokalizowany jest na południowym skrawku wyspy, tuż nad zatoką Deep Bay.
      Od portu morskiego odległość 15 km można pokonać minibusem linii 17 w 35...
      2023-04-14, 10:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...