mam WIELKA prosbe gdzie mozna kupic piwo Krombacher w Poznaniu baaaaardzo mi zalezy bo to na prezent dla mojego chlopaka jesli wiecie to prosze o odpowiedz Moj facet uwaza ze jest nie do zdobycia a ja chce mu udowodnic ze sie myli i sprawic mu frajde dzieki i pozdrawiam wszystkich piwoszy buzka !
krombacher
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
https://brautradition.krombacher.de/sorten/kellerbier
5,1% alk.
Aromat - na początek na chwilę odrobinę chmielu, potem odrobina owoców, generalnie słód też łagodnie
Piana - zdecydowanie wysoka, trwałość średnia, zostaje kożuszek
Barwa - bardzo wyraźnie...-
Channel: Niemcy
-
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
-
Kolejny browar który powstał we wiosce liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Všejany - Vanovice to miejscowość leżąca pomiędzy miejscowościami Mlada Boleslav, a Nymburk i oprócz małego stawu, rzeczki i kościoła nic tam nie ma. Dopiero 10.06.22 roku do wiejskich atrakcji dołączyła...
-
Channel: Czechy
-
-
Bardzo przyjemny zapach o akcentach igieł sosnowych, żywic i karmelu.
Barwa miedziana, gruba, trwała piana, zostawiająca okręgi na szklance.
Smak, pewnie birgiki czy inne blogiery powiedzą - dupy nie urywa.
Po prostu smaczne, orzeźwiające piwo o przyjemnej goryczce, ze...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Brązowa butelka 500 ml. Alko 5%.
Piana - startowa dość duża, stabilizacja na cieniutkiej warstewce i nie ładnym lacingu.
Barwa - klarowne złoto.
Gaz - średni.
Aromat - słód z nutą chmielową.
Smak - słodkawe z gorzkawym. Lekko maślane z trochę...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment