Piwa z Browaru Zabrze (w tym Diamenta) też bym łakomie przyjął na podniebienie No i strzeleckiego porterka, nic nie wspominając o całym przeglądzie Raciborza
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Czy znalazłaby się chętna, zmotoryzowana osoba, która by mi na giełdę podrzuciła skrzyneczkę portera bossa?
Oczywiście z kaucją czy bez (mam butelki) - biorę.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Tym razem poszukuję następujacych piw z Browarów:
-Romus
-Jagiełło
-EDI
-Bojanowo
-Regina
W zamian oferuję tradycyjnie piwa z renomowanych browarów :
-Gościszewo
-Amber
-Kormoran
-Jurand
-Boss (porter)
-Krajan
-EB
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Poszukuję informacji o przedwojennym browarze we Frauenburgu - Fromborku. Wiem, że Browar nazywał się Copernicus Brauerei i należał do Augusta Steffena. Browar produkował piwo ciemne Frauenburger Mumme. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
W kolekcji posiadam butelkę z tego browaru,...
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
Poszukuję butelek, porcelanek, etykiet, podkładek, skrzynek z browarów z miasteczka Soldin - Myślibórz oraz Küstrin - Kostrzyn nad Odrą. Temat bardzo niszowy, ale liczę na to, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś kto posiada choć zdjęcia butelek...
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Comment