Poszukuję Piw!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wojtek_63
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.10
    • 357

Spróbuj w delikatesach Alma, w Warszawie jest dostępny i w butelkach i puszkach..

Comment

• pirackamuza
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1908

W Toruniu oba są w Żabkach.
      Toruń przeprasza za Radio Maryja
      www.bobofruty.pl

Comment

• slavoy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2001.10
        • 5055

Pani w sklepie niedoinformowaną jest. Przed Zlotem zakupiłem kilka sztuk w spożywczaku w Skawinie, więc i w Krakowie musi być.
        Poza tym i we Wro czasem bywa w lepiej zaopatrzonych sklepach.
        Dick Laurent is dead.

Comment

• MarcinKa
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2005.02
          • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
          Pani w sklepie niedoinformowaną jest.
          Coś chyba jednak jest, bo chyba w 3 sklepach mi tak powiedzieli. Za każdym razem też mówili, że za Zagłobę jest O.K. Wczoraj byłem w 10 sklepach i nic (zawsze mieli jakiegoś Okocimia). Z sieciówek byłem w Almie i Lewiatanie.
          Albo to początki likwidacji marki, albo na Krakowskim rynku idzie tak słabo, że go tu tylko wycofują. Chyba mnie czeka wycieczka do Skawiny.
          Dzięki.
          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• MarcinKa
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2005.02
            • 2736

Czy ktoś wie czy w Krakowie jest gdzieś do kupienia Weihenstephaner Festbier?
            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23929

posmakował?
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Seta
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 6964

Czy gdzieś w Polsce ktoś widział poza łódzkim Peronem żytnie piwo? np Paulanera Roggen? Ewentualnie w Peronie występuje toto nadal?

Comment

• MarcinKa
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2005.02
                  • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                  posmakował?
                  Bardzo fajne piwo.
                  Dzięki

Comment

• Samoglow
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2007.07
                    • 606

Czy ktoś z Was ma może jeszcze sposobność nabycia Grudziądzkich: Dziewiątki, Gotyckiego Krzepkiego, Gotyckiego Classic Stouta lub Hubala z naciskiem na ten ostatni? Byłbym baaaaaaardzo wdzięczny i chętnie też bym coś mógł wysłać. Nie myślałem, że tak ciężko będzie mi się rozstać z tym browarem. Zależy mi też bardzo na bączkach 0,33l ze Staropolskiego. Czy ktoś zechciałby mi pomóc?

Comment

• Samoglow
                      • 2007.07
                      • 606

Aha, oprócz Staropolskiego nie mam także w swej kolekcji bączków ze Zodiaka i Relakspola. Ja mogę zaoferować do wysyłki wszystko co robi Amber.

Comment

• e-prezes
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19261

Toś się obudził kolego. Relakspol już nie warzy i zdemontowują sprzęt w browarze.

Comment

• Samoglow
                          • 2007.07
                          • 606

Oczywiście wiem, że nie warzy, jestem w miarę na bieżąco w branży, ale moja prośba jest tu podobna do Grudziądza. Może jeszcze ktoś tego Relakspola ma szansę kupić lub ma jakieś bączki.

Comment

• abernacka
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2003.12
                            • 10861

Po za tym, czy kiedykolwiek Relakspol rozlewal piwo do bączków?
                            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• MarcinKa
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼🍼
                              • 2005.02
                              • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                              Po za tym, czy kiedykolwiek Relakspol rozlewal piwo do bączków?
                              Zawsze. Excelent Mocne, Pils, Szlacheckie Pils, Full i Mocne i może jeszcze coś. W kolekcjonerstwie są etykiety.

Excellenta mogę kupić, jest jeszcze. Grudziądz też powinien być.

Comment

• Rycho_128
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2007.03
                                • 1054

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedzi
                                Czy ktoś z Was ma może jeszcze sposobność nabycia Grudziądzkich: Dziewiątki, Gotyckiego Krzepkiego, Gotyckiego Classic Stouta lub Hubala z naciskiem na ten ostatni? Byłbym baaaaaaardzo wdzięczny i chętnie też bym coś mógł wysłać. Nie myślałem, że tak ciężko będzie mi się rozstać z tym browarem. Zależy mi też bardzo na bączkach 0,33l ze Staropolskiego. Czy ktoś zechciałby mi pomóc?
                                Jeżeli chodzi o Grudziądz (resztki), to całkiem sporo było niedawno - parę dni temu - więc zapewne do dziś jest u dyrektora na Przymorzu. Była Dziewiątka, Kunter Mocny, Rotmistrz (nie pamiętam czy tylko Mocny), Lekkie, Hubal chyba też był - bączki, i być może jeszcze jakieś. Wszystko z terminem marzec/kwiecień 09. Dostawa była jakiś może niecały miesiąc temu, o ile pamiętam.
                                Gdański Browar WaRy
                                Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
                                Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

Przetwarzanie...
                                X